druzicky_po_namornicky

Keď už máte všetko dôkladne naplánované, dostali ste sa do fázy realizácie plánu. Svadobný deň je pred vami, všetko je teoreticky pripravené, už to len aplikovať v praxi. Tu je tiež dobré nastaviť si určitý systém, aby vaše kroky smerovali k cieľu, nie od neho. A aby toľko plánovaný svadobný deň bol skutočne rozprávkový a pohodový. Pre nevestu, pre rodičov, pre hostí, aj pre družičku. Ako na to?

5 tipov pre pohodový svadobný deň

druzicky_po_namornicky
Zdroj obrázku: www.pinterest.com

Svadobný deň krok po kroku

Dodržiavajte plán a vybočujte z neho iba ak ste si ponechali dostatočne veľké rezervy. Inak sa vám môže stať, že prekročíte rozpočet, nestihnete predsavzaté, prípadne prídete o spoľahlivých pomocníkov a svadobné prípravy ako aj celý svadobný deň skončia sklamaním.

Vo svadobný deň určite delegujte úlohy

To, že ste pripravili plán svadobného dňa, neznamená,že ho musíte zrealizovať úplne sama. Delegovaním úloh nielen pozdvihnete sebavedomie zainteresovaných, spravíte ich dôležitými, ale aj odbremeníte seba a vyvarujete sa zúfalým stavom tesne pred. Pomocníci družičky sú preto na mieste a viac ako vítaní pre všetkých zúčastnených.

Zachovajte chladnú hlavu – hlavne vo svadobný deň

Svadba je síce o detailoch, ale tie najmenšie väčšinou poznajú len tí najviac zainteresovaní, ktorí sa na ich príprave podieľali. 99% hostí si malé pošmyknutia nevšimne. Ak aj detaily nevychádzajú presne podľa plánu, nestresujte sa a už vôbec o tom všetkým nerozprávajte. Improvizácia je na mieste, zúfalé výkriky do tmy vôbec nepomôžu. Svadobný deň bude nezabudnuteľný len pokiaľ bude uvoľnený, nie strnulý a vystresovaný.

Užívajte si svoj svadobný deň

Všetko je o uhle pohľadu. Príprava a realizácia svadobného dňa či už vášho alebo vašej priateľky nie je jednoduchá záležitosť, no pokiaľ sa na to všetko dokážete pozrieť s nadhľadom, je to jedna z najkrajších fáz života, preto si ju treba nielen odpracovať, ale aj vedieť užiť. A verte, uvoľnená a usmiata družička bude pre nevestu oveľa väčšou oporou ako vystresovaná priateľka s mobilom na uchu a nevrlým výrazom, ktorej sa nemôže dopátrať ani sama nevesta.

Profi_banner_dlhy

Zaangažujte profi družičku

Pokiaľ ste pomohli všetko dôkladne naplánovať, no na samotnú realizáciu si netrúfate, prípadne si chcete svadobný deň vašej najlepšej priateľky užiť spolu s ňou a byť jej vždy poruke, najmite si profesionálnu družičku alebo ak chcete svadobného koordinátora. Postará sa, aby váš plán vyšiel a nakoľko má skúsenosti, vyrieši hravo aj prípadné nezrovnalosti, ku ktorým pri akomkoľvek super pláne vždy nejakým zázračným spôsobom dochádza. No ako hovorí americký humorista Josh Billings: „ Život nie je o tom, aké karty máš, ale ako vieš s nimi hrať.“

Želám vám úspešnú realizáciu vášho svadobného plánu.