rychle_chudnutie_bruleurdegraisse.fr

Kruhový tréning pomôže za 4 týždne schudnúť aj dve veľkosti šiat

V prechádzajúcom článku som prezradil, ako sa dostať do požadovanej veľkosti šiat bez veľkej námahy, bez poriadneho cvičenia. Dnes vám predstavím formu cvičenia, ktorú keď spojíte s jednoduchými stravovacími zásadami z minulého článku, dostanete výborné výsledky za krátku dobu. Už dávno som pochopil, že práve kombinácia správnej stravy, životného štýlu a pravidelného cvičenia dokáže za krátky čas vyvolať obrovské zmeny.

Jednoduché vysvetlenie:

Predstavte si, že strava nás ovplyvňuje 24 hodín denne. Práve na tom, čo konzumujeme, záleží najviac, pretože nás to ovplyvňuje rôznymi spôsobmi. Ja rozdeľujem ciele stravovania na štyri. Stravujeme sa tak, že:

  • priberáme
  • chudneme
  • budujeme svalovú hmotu
  • zlepšujeme kondičné schopnosti
  • regeneračná / zdravotná funkcia
rychle_chudnutie_bruleurdegraisse.fr
Zdroj obrázku: www.bruleurdegraisse.fr

Predstavte si, že sa stravujete tak, že od rána do večera chudnete, chudnete dokonca pomocou stravy aj počas spánku. A k tomu použijete tréning ako akýsi akcelerátor. Akcelerátor, ktorý vám zrýchli spaľovanie tukov. Preto vám dnes predstavím najlepšiu tréningovú metódu pre spaľovanie tukov – kruhový tréning.

Čo je kruhový tréning?

Kruhový tréning je spôsob cvičenia, kedy sa cvičí jedno cvičenie za druhým bez prestávky. Striedajú sa cvičenia na vrchnú a spodnú časť tela, čím sa zabezpečuje väčšia cirkulácia krvi celým telom. Tým sa cvičenie stáva náročnejšie na činnosť srdca a spôsob využívania energie. Počas cvičenia kruhovou formou by ste sa mali udržiavať s aeróbnej zóne pulzovej frekvencie (čo je individuálne), no spravidla je to niekde medzi 130-160 pulzov za minútu. Prestávka 90 – 120 sekúnd (opäť individuálne) je zaradená až po odcvičení predpísaných cvičení. Pokiaľ sa chceš zároveň zamerať aj na formovanie postavy, vykonaj len 8 opakovaní a zvoľ si takú záťaž, s ktorou nedokážeš vykonať viac ako 8 opakovaní. Pokiaľ sa chceš zamerať na rýchlejšie chudnutie, vykonávaj cvičenia na čas v dĺžke 30 sekúnd.

Kruhový tréning:

  1. Plié drepy s činkou medzi nohami
  2. Rozpažovanie s jednoručkami na fitlopte
  3. Výpadová chôdza vpred
  4. Sťahovanie kladky pred hlavu na stroji
  5. Výstupy na lavičku – najprv jedna noha potom druhá
  6. Tlaky jednoručiek nad hlavu v sede na fitlopte
  7. Skracovačky na fitlopte

Kontaktujte Mgr. Martina Roháčka

Údaje označené * sú povinné

Snažíme sa zabrániť spamu. Prosíme, napíšte výsledok:

Poskytnutím Vašej e-mailovej adresy súhlasíte s jej použitím na reklamné účely Družička.sk - na zasielanie Newslettera, prípadne noviniek. Viac informácií o bezpečnosti údajov nájdete tu

Svoj súhlas môžete, samozrejme, kedykoľvek odvolať.