Kvetinová škola

Naša Galéria Kvetín pre Vás pripravila tohtoročný čerstvučký projekt – Kvetinovú školu. Tento nový projekt vznikol ako prirodzený fakt našej niekoľkoročnej floristickej práce na kvetinovej dráhe.

Kvetinova-skola-2

Kvetinova-skola-1

Naša kvetinová škola je určená pre milovníkov kvetov, prírody, bez ohľadu na vek, skúsenosti a pohlavie, všetci ste vítaní a s veľkou radosťou Vás na hodinách našej kvetinovej školy naučím tajom floristickej prírody. Bonus bude krásna vôňa kvetov navôkol. Nebudeme Vás nútiť robiť podľa šablón, práve naopak, kreativita je vítaná. Veď na kvety treba trpezlivosť a lásku. Kvety a príroda sú predsa voňavou a vizuálnou terapiou pre dušu.

ks4

kvetinova-skola-2

Kvetinovým kurzom v našej kvetinovej škole môžete urobiť radosť nielen sebe, ale aj svojim blízkym, napr. ako kvetinový kurz k narodeninám alebo len tak pre potešenie alebo je veľmi obľúbený aj ako svadobný dar. Vrelo odporúčame ak sú Vašou vášňou kvety alebo len potrebujete vybočiť z každodenného stereotypu, odreagovať sa, zrelaxovať, proste kedykoľvek keď máte chuť. Presne tak, ako keď si telo pýta a vy idete na masáž, tak aj naša duša potrebuje „refresh“ a ten najlepší je medzi kvetmi. Tešíme sa na Vás, sami budete prekvapení, čo všetko spolu s kvetmi dokážeme.

kvetinova-skola-3

Bližšie info a objednať môžete tu: Kvetinová škola – Kurzy

Zdroj obrázkov: Archív Galéria Kvetín

Kontaktujte Galériu Kvetín – rozprávkové kvetinárstvo

Údaje označené * sú povinné

Snažíme sa zabrániť spamu. Prosíme, napíšte výsledok:

Poskytnutím Vašej e-mailovej adresy súhlasíte s jej použitím na reklamné účely Družička.sk - na zasielanie Newslettera, prípadne noviniek. Viac informácií o bezpečnosti údajov nájdete tu

Svoj súhlas môžete, samozrejme, kedykoľvek odvolať.