Kytice_na_svadbu

Úžasné obdobie svadieb. Najkrajším dňom každej ženy je ten jej svadobný deň. Ako maličké dievčatko si určite každá z nás predstavovala princa na bielom koni, krásne šaty, záhradu plnú kvetov. A v neposlednom rade sme chceli byť Popoluškami z rozprávky, ktoré chcú na svadbu prísť v nádhernom, kvetinovom koči. A práve preto tu máme pre vás pár tipov ako sa k tomuto nášmu dievčenskému snu priblížiť.

 

kytica2
Zdroj obrázku: Galéria kvetín

 

Najdôležitejšie pre Garden svadbu je nájsť si vhodné miesto, čo by nás očarilo práve na túto udalosť. Mali by sme prihliadať aj na to, že keď to má byť teda záhradná svadba, nech je tam aj nejaká časť trávnika, stromov a nielen betónová plocha s altánkom :) Keď si nájdeme vhodné miesto, ktoré spĺňa tieto požiadavky, v dnešnej dobe s tým už nie je problém, treba myslieť aj na premenlivosť počasia alebo chladnejší večer. V takomto prípade si treba zabezpečiť aj svadobný stan, pod ktorým sa môže konať svadobný obed, večera aj keby napríklad popŕchalo. Pretože vieme, že takmer všetko sa dá zabezpečiť, ale počasie bohužiaľ nie :) .

 

Keď nám nami vybrané miesto ponúka ten úžasný dar prírody – stromy, je krásne na ne navešať malé lampášiky rôznych tvarov a veľkostí, v ktorých sa večer zapália sviečky a svojou atmosférou tak podčiarknu kúzlo svadby. Alebo mašličky, srdiečka, veď my Vám poradíme :) .

 

Garden-svadba
Zdroj obrázku: Galéria kvetín

 

Ak máme tú možnosť a priestor nám ponúka krásny prvok akým je fontána alebo jazierko, pár lupienkov ruží, drobné kvietky a do fontány plávajúce sviečky nám umocnia svadobný moment.

 

Voľne rozmiestnite vázy plné kvetov, stĺpy nech zdobia saténové mašle a stuhy, nech je všetko dokonalé.

 

Garden svadba
Zdroj obrázku: Galéria kvetín

 

A v neposlednom rade si splňme sen a príďme na našu svadobnú záhradnú udalosť ako Popoluška, či princezná v krásnom svadobnom koči zdobenom kvetmi a naším šperkom nech je tá najkrajšia svadobná kytica plná kvetov.

 

Kontaktujte Galériu Kvetín – rozprávkové kvetinárstvo

Údaje označené * sú povinné

Snažíme sa zabrániť spamu. Prosíme, napíšte výsledok:

Poskytnutím Vašej e-mailovej adresy súhlasíte s jej použitím na reklamné účely Družička.sk - na zasielanie Newslettera, prípadne noviniek. Viac informácií o bezpečnosti údajov nájdete tu

Svoj súhlas môžete, samozrejme, kedykoľvek odvolať.