zdobene_svadobne_topanky_aliexpress.com

Topánky na svadbu či inú špeciálnu príležitosť musia okrem praktických charakteristík spĺňať aj profil špeci veci, ktorá podčiarkne výnimočnosť slávnostnej chvíle. Pátrali sme, čo všetko môže zdobiť vaše svadobné črievičky a vyčarovať z nich rozprávkové papučky a z nevesty nezabudnuteľnú princeznú. Inšpirovať sa rovnako môžu aj družičky, veď ich nôžky budú pri krátkych šatách vystavené na obdiv snáď ešte viac ako tie nevestine :-).

zdobene_svadobne_topanky_aliexpress.com
Zdroj obrázku: www.aliexpress.com

Zdobené svadobné topánky 10x inak

Čipkované svadobné topánky

Čipka zosobňuje jemnosť a nežnosť a keďže presne taká má byť aj nevesta, čipka na svadbu jednoducho patrí. Či už na šaty, závoj, spodnú bielizeň alebo topánky pre nevestu. Čipkovanými črievičkami správne doladenými k svadobným šatám umocníte vašu nevinnosť a zapôsobíte nielen na ženícha :-). Svadobná čipka je žiadané hlavne na vintage svadbe, ale ujme sa aj v iných štýloch. Dajte však pozor, aby ste to celé neprečipkovali a nemiešali čipkaté vzory hala bala. To by už nebolo o nežnosti.

cipkovane_topanky_valentino-lace-bow_forum.femina.mk
Zdroj obrázku: www.valentino-lace-bow_forum.femina.mk

Svadobné topánky zdobené perličkami

Perly ako zástupkyne najvyššej elegancie rovnako majú svoje miesto na výnimočných podujatiach. Ak ste zástancom krásy v jednoduchosti, stavte na perlové šperky a iné doplnky a rovnako ich môžete zakomponovať aj na oživenie vašich svadobných topánok. A hoci perly pôsobia jednoducho, dávkujte ich opatrne. Pridávajú totiž na veku. Rovnako dokonale sa hodia aj svadobnej mame, v prípade ktorej sú žiadané.

vadobne_topanky_s_perlami_projectwedding.com
Zdroj obrázku: www.projectwedding.com

Blýskavé flitre a štras na topánkach na svadbu

Obľubujete blinky blinky somarinky? :-) Žiarenie na svadbe máte povolené, no tu dvojnásobne platí – s mierou! Ak budú blýskavé veľké plochy, napríklad na šatách, siahnite po nenápadnejších doplnkoch. Pokiaľ naopak zvolíte jednoduchú svadobnú róbu, doplnky a topánky so zaujímavými aplikáciami ju pekne ozvláštnia.

Kryštály na svadobných lodičkách

Sklíčka odrážajúce svetlo a vytvárajúce farebné dúhy nielen na šatách pritiahnu tú správnu pozitívnu energiu do vášho svadobného dňa. Kryštáliky v rôznych farbách a adekvátnych veľkostiach spravia z vašich svadobných topánok popoluškovské črievičky.

Vyskúšajte aj: 5 tipov ako vyberať svadobné topánky

spolocenske_sandaliky-jimmy-choo-wedding-shoes
Zdroj obrázku: jimmy-choo-wedding-shoes

Kresbičky na svadobné črievičky

A pri črievičkách ešte chvíľu zostaneme. Tentokrát pri netradične pomaľovaných. Kvetinky, postavičky, nápisy či rôzne motívy a aplikácie dokonca v nepravidelných útvaroch (ne)umelecky aplikované na svadobných topánkach pôsobia moderne a rafinovane, zaujímavo aj distingvovane a pritom stále romanticky svadobne. Stačí len vybrať si správny vzor.

malovane_svadobne_topanky_twofootcreative.com
Zdroj obrázku: www.twofootcreative.com

Kvetinkové svadobné sandáliky

Kvety na svadbe zastávajú nezastupiteľné miesto, a práve kvety dokážu urobiť z nevesty nežnú vílu. Zlaďte kvety na šatách, v kytici či vo vlasoch s kvetinovou aplikáciou na topánkach a obdivné pohľady aj smerom nadol máte zaručené.

svadobne_topanky_s_kvetinou_weddingfashioning.com
Zdroj obrázku: www.weddingfashioning.com 

Svadobné topánky a retiazkové všeličo

satenove_topanky_s_perlovym_zapinanim_merleonline.com
Zdroj obrázku: www.merleonline.com

Remienky, retiazky a iné formy reťazových reakcií sú vhodné aj na ozvláštnenie svadobnej obuvi. Pri tejto variante však dávajte pozor na zamotávanie a zachytávanie, aby ste z retiazok nemali len zopár očiek pre plač.

Mašle na svadobných topánkach

Mašle a mašličky sú ďalšou možnosťou, ako ozvláštniť svadobné topánky nielen pre nevestu, ale aj družičky. Namiesto remienkov či iného zapínania zvoľte jemnejšie mašľové prevedenie a vyhnite sa nepríjemným remienkovým zárezom na spuchnutých členkoch. Ak omašličkujete družičky rovnakofarebnými náramkami či mašľami na kyticiach alebo topánkach, o pekný detail na fotky máte postarané. A pritom vôbec nemusí ísť len o vintage svadbu, ale aj môže :-).

vintage_svadobne_topanky_s_maslou_bridalshoesuk.co.uk
Zdroj obrázku: www.bridalshoesuk.co.uk

Svadobné topánky zdobené brošňou

Ak obľubujete brošničky či aplikácie podobného rázu, na špičku či pätu topánky, aj tej svadobnej, sa určite nejaká zmestí. Môžete tak poriešiť 2 v 1, a síce – niečo nové a niečo požičané :-). (Odporúčame nové topánky a historickú požičanú brošňu, radšej ako v opačnom poradí :-)).

svadobne_sandaliky_wardrobelooks.com
Zdroj obrázku: www.wardrobelooks.com

Bude vás zaujímať: 5 tipov ako sa starať o svadobné topánky

Zdobenie na rôznych častiach topánky opätok/ remienky/topánka

Ak ste zručná nevesta či družička a hand-made pojem vám nie je cudzí, mnohé z uvedených tipov si určite dokážete zhotoviť aj sama. Postačia vám na to pohodlné jednoduché topánky, zopár milých drobnôstok, čas navyše a kreatívne myslenie. Budem vám držať palce :-).

Tak, ktoré sú vaše favoritky? Podeľte sa s nami v komentároch.