Hrave_letne_saty

Družička vyskúšala za vás šaty z Bu-butik.sk – Časť 3.

A ešte stále letujeme. Ak aj vás ešte čakajú letné radosti, príležitosti či slávnosti, na ktorých by ste radi zažiarili, tu je niekoľko vyskúšaných šiat, s ktorými sa vám zaručene podarí dostať proťajšky do kolien :-). Predstavujeme šaty na letnú slávnosť. Zoznámte sa prosím :o).

 

Hravé letné šaty plné farieb

V týchto šatách budete šíriť dobrú náladu kamkoľvek sa pohnete. K moru, na kávu, na prechádzku v meste či len tak. Slniečkovo hravé šaty s volánom nemôžete nemilovať. Stavili na krátku dĺžku (do pol stehien) a volánovú sukňu v zadnej partii mierne predĺženú, pripomínajúcu siluetu tenisových šatočiek :-), ktorá pristane skôr mladším ročníkom a dlhým nohám, to ale neznamená, že si ich nemôžete dovoliť aj vy :-). Doplnené o úplne jednoduchý vršok takmer bez výstrihu vpredu či vzadu, hrubšie ramienka a skrytý zips na chrbte sú tak dievčensky letné, že nepotrebujú ani žiadne doplnky. Či si k nim obujete sandále, platformy alebo žabky, nemáte šancu niečo pokaziť. A že vám žltá neónka nepasuje? Vymeňte ju za aktuálne bledomodrú alebo tradičnú čiernu a užívajte si leto po svojom.

Hrave_letne_saty

Šik koktejlové šaty s výstrihom

Ak je vaším cieľom byť magnetom na pohľady, máme pre vás skvelé koktailové šaty. Dokonale vytvarované, rafinovane premyslené a navyše materiálovo príjemné. Na prvý pohľad jednoduché a možno práve preto také vytúžené koktailové šaty s výstrihom pritom nie sú nežiadane vyzývavé, ale naopak, príjemne ženské. Strih s početnými záševkami na bokoch a v hrudnej oblasti tvaruje štíhly pás a správne proporčné prerozdelenie postavy. Takže či máte väčšie boky alebo prsia, v týchto šatách budete vždy vyzerať skvele. Sofistikovaný srdiečkový výstrih veľmi pekne doplnený o skvelé ramienka, ktoré akoby uzatvárali najskôr odhalené a zahaľujúce aj plecia malými motýlikovými rukávikmi a opäť vynikajúcimi prieramkami, ktoré jednoducho nemáte šancu spotiť, vyznieva presne podľa plánu a pritom vôbec neruší ten váš.

Mierne elastický štruktúrovaný materiál má aj napriek svojej poddajnosti na zadnej strane nenápadný zips, takže váš účes a make-up vždy zostanú zachované v pôvodnom stave. A hoci vás na prvý pohľad možno neosloví, na ten druhý si ho zamilujete, nakoľko je ľahký, vzdušný, nekrčivý a zvládnete v ňom aj horúcu letnú svadbu (ako my :-)).

Či máte chuť zažiariť v broskyňovej, kráľovskej či tmavo-modrej alebo nedáte dopustiť na čiernu klasiku, dokonalý (vý)strih spraví svoje v každom prípade.

koktejlove_saty_s_vystrihom

Jemné šaty pre svadobných hostí

Chystáte sa na svadbu ako hosť? Alebo potrebujete absolvovať firemnú party či večierok s kamoškami? Dámske šaty s riasením sú ako stvorené na udalosti tohto typu.

Keď sa vám dostanú do rúk, zaručene si ako prvý všimnete ich materiál. Je totiž jemnejší a poddajnejší ako si viete predstaviť a hoci by na prvý dotyk mohol pôsobiť umelo, keď ich dáte na seba, nie je čo riešiť. Nielen, že je príjemný na telo, ale svojou jemnou padavou štruktúrou vám vytvaruje krásne krivky, o ktorých len vy viete svoje :-). A práve v tom tkvie ich rafinovanosť. V kombinácii s empírovým strihom s prekladaným hlbokým výstrihom a riasením pod prsiami zvýraznia dekolt, zakryjú bruško a boky a oveľa lepšie vyznejú tam, kde je čo ukázať či zakrývať, lebo ženské má byť jednoducho ženské :-). (Veľkosť S = 36, takže v tomto smere si kľudne môžete ubrať a objednať o číslo menšie.)

7/8 rukávy a dĺžka po kolená vám umožnia cítiť sa skvele na každej party počas celého roka, tak si ju jednoducho vychutnajte v šatách farby mocca :-) alebo ich pojmite ako malé čierne.

Damske_saty_s_riasenim

A ešte sme neskončili :-). Zálusk máme aj na ďalšie kúsky z kolekcie Bu-butik, ktorá sa neustále obmieňa a aktualizuje. Aké to sú, sa dozviete nabudúce.

Sledujte Družičku - Dozviete sa viac

Záleží nám na tom, aby ste sa s Družičkou a u Družičky cítili bezpečne. Preto sa zaväzujeme, že budeme k Vašim údajom pristupovať maximálne diskrétne a zaobchádzať s nimi nadmieru zodpovedne.

Podľa zákona č. 428/2002 Z. z. o Ochrane osobných údajov má prístup k Vašim osobným údajom, ktoré nám poskytnete prostredníctvom formulára na pridanie Vašej svadby, len oprávnená osoba Družička.sk, ktorá ich v žiadnom prípade neposkytne tretím osobám.