kytica_na_jesennu_svadbu

Jesenná svadba sa vyznačuje mnohými variáciami na dizajn aj čo sa týka kvetinovej výzdoby. V nádeji, že vám náš sprievodca dopomôže k naplánovaniu jesenného svadobného kvetinového dizajnu, vám dnes budeme zdieľať naše obľúbené tipy. Vďaka nášmu sprievodcovi sa tiež dozviete, či kvety, ktoré ste si vyhliadli, budú dostupné na váš veľký deň. Samozrejme odporúčame tiež rozhovor s vašou floristkou o druhoch, ktoré sa vám páčia a o tom, čo je kedy dostupné. Ak si svadobnú kvetinovú výzdobu pripravujete sami, snažíte sa stanoviť si dátum na nasledujúci rok a zároveň milujete pivonky, určite vám bude nápomocné vedieť, že by ste svadbu nemali plánovať na jeseň, keďže v tomto ročnom období nebude možné ich zohnať. :)

aranzman_s_granatovym_jablkom
Zdroj obrázkov: www.pinterest.com

Kvety a kytice na jesennú svadbu

Ako už o chvíľu uvidíte, v jesennom sprievodcovi sme sa snažili vydvihnúť nejaké netradičné kvety a kvetinové odrody, s ktorými ste sa ešte možno nemali príležitosť stretnúť. Rovnako sme chceli poukázať na niektoré obľúbené kúsky, ktoré všetci dôverne poznáme a milujeme. Zmiešaním jedinečných vzorov a typov budete schopní dosiahnuť presne taký vzhľad jesenných kytíc a dekorácií, akými ste sa nechali inšpirovať. Niektoré z našich obľúbených kvetov, ktoré sú dostupné na jeseň, sú záhradné ruže, kvety bavlny, Amarantus hnedý, vínová Scabiosa, Iskerník a Dália, bodliak (tiež známy ako Eryngium),Granátové jablká, bordový Karafiát, kvet Artičokov alebo vetvičky Eukalyptu, Lysimachia biela, modré bobule Vtáčieho zobu, ktoré dodávajú kytici štruktúru, Tuberóza, vetvy Tomelu a Kalina siripútková.

Profi_banner_dlhy

Farebné jesenné kytice na svadbu

Zdroj obrázkov: www.pinterest.com

Pri dohadovaní sa s floristkou alebo samostatnom plánovaní svadby by ste nemali zabúdať, že prírodu nemôžete oklamať, takže stále je tu možnosť, že niektoré zložky vašej vysnívanej kytice nebudú dostupné. Našťastie existuje vždy niečo podobné, čím môžete prekryť nepatrný nedostatok a navodiť podobný vzhľad. Sú tu nejaké jesenné nevesty, ktoré k oltáru ponesú kyticu z bavlnových kvetov? Pretože my máme radi tento rustikálny a unikátny štýl. Granátové jablko a kvet Artičokov sú klasicky jesenné kvietky, ale to neznamená, že ich nemôžete použiť v netradičnej a jedinečnej forme. Vyššie spomenuté kvety majú pomerne veľké hlávky, takže najsprávnejšou cestou ako ich využiť, je pripojiť k nim viacero menších okolitých častí na zväčšenie kytice.  Nižšie si môžete všimnúť, ako sme ich zakomponovali do štrukturálnej kytice. Ako by ste využili tieto úžasné plody vo vašom prevedení vy?

 (Ne)tradičné jesenné kvety do kytice na svadbu

Zdroj obrázkov: www.pinterest.com

Ak dátum vašej svadby nie je ešte jasný, ale dúfate, že sa v tomto článku dozviete, aké typy kvetov sú dostupné počas celého roku, tu je niekoľko nápadov. Nič nemôžete pokaziť ružovými záhradnými ružami. Nevieme sa dočkať, kedy uvidíme družičky s kyticami, ktoré sú plné malých kvietkov, akými sú Astilba alebo kvety Divej mrkvy. Spojením týchto atribútov vznikajú nádherné kúsky, ktoré sú zároveň aj priateľské k peňaženke. Dúfame, že sa vám náš jesenný kvetinový sprievodca páčil a párom, ktoré plánujú svadbu na ďalšie ročné obdobie, odporúčame pozrieť si aj nášho nasledujúceho sprievodcu na blížiacu sa zimnú sezónu, ktorého vám prinesieme už čoskoro.

Viac obrázkov nájdete na: http://greenweddingshoes.com/seasonal-flower-guide-fall/ alebo na našom Pintereste 

Zdroj: Green Wedding Shoes, Preklad: LM