druzicky_na_plazi

Budete družičkou na svadbe na pláži a neviete, čo na seba? Alebo by ste to chceli poňať trošku netradične, trošku uvoľnene a trošku originálne? Kto povedal, že družička musí mať oblečené šaty? Čo tak zvoliť pre svadbu pri mori šortky? Aj v nich môžete byť elegantná alebo naopak úplne iná družička.

Svadba na pláži v šortkách

Vylovili sme pre vás niekoľko nápadov, ako sa pripraviť na svadbu na pláži netradične, no stále elegantne. Samozrejme takéto výstrelky praktizujte s upovedomením nevesty, no pokiaľ nebude mať nič proti a vy sa budete cítiť pohodlne, choďte do toho.

Zdroj obrázkov: Pinterest

 

Námornícka družička

Pokiaľ vás lákajú laná, kotvy a pásiky v bielo-modrom prevedení a námornícky štýl je to, bez čoho si svadbu neviete predstaviť, okrem svadobnej výzdoby aplikujte tieto detaily aj na šaty pre družičky. Ak sa svadba bude odohrávať na jachte, váš koncept bude dokonalý.

Zdroj obrázkov: Pinterest

Letné vzory pre družičky

Svadba na pláži sa väčšinou odohráva v lete, takže  letné kvetinové či motýlie vzory sú určite na mieste a na zahodenie nie je určite ani čipka. Dôkladne vyberajte aj materiály a strihy. Ľahké šifóny povievajúce v letnej horúčave vám páni budú závidieť a obopínajúce strihy z tesných materiálov by ste určite radšej prenechali sokyniam :o . Ak ste však presvedčená, že šaty pre družičku na pláži musia byť zaručene na ramienka alebo dokonca bez nich, neberte si na plecia viac a skôr ako zhoria. Svadobná zábava s úpalom je skôr svadobná páľava a únava sa dostaví nečakane rýchlo.

Zdroj obrázkov: Pinterest

Farebné šaty pre družičky na pláži

Ako sa na svadbe pri mori vyfarbiť? Oživte svadobný sprievod živou farbou na šaty pre družičky a užite si svadbu na pláži vo farbách. Zďaleka to nemusí byť len modrá či tyrkysová, práve naopak. Nechajte vyniknúť kontrastné odtiene na blankytnom pozadí morskej hladiny a podčiarknite netradičnú atmosféru vašej letnej svadby.

Zdroj obrázkov: Pinterest

 

Verím, že ste našli aspoň impuls :o) a vaša svadba na pláži alebo svadba s vašou účasťou bude nielen plážová, ale aj nezabudnuteľná.