kytica_pre_nevestu_anemonky_pinterest

Máj a jún boli odjakživa preferované mesiace pre svadbu a to najmä pre ich príjemné počasie a širokú paletu práve kvitnúcich kvetov. V tomto období si nevestičky kľudne môžete popustiť uzdu svojej fantázie a poriadne sa vo svojich kvetinových kreáciách „vyšantiť“!

Kvety na májovú svadbu

Romantické pivonky do svadobnej kytice

Skoro všetky ich túžia mať a práve Vy, májové a júnové nevesty si ich môžete vychutnať naplno! Áno, sú to pivonky. Bielučké, ružové, so žltým stredom, s hravými iskrivými farbami. Sú prekrásne a romantické. Vynikajúce do svadobnej kytice. Skúste ich znevšedniť, či už zaujímavým alebo kontrastným zakončením, alebo kyticou á la anglický vidiek. A keď chcete romantickú, tak poriadne.

svadobne_kytice_pivonie-pinterest

Zdroj obrázkov: Archív Florashop.sk , Pinterest

Hrachor na ozvláštnenie svadobnej výzdoby

Chcete ísť s výzdobou do fialových odtieňov alebo rovno do modra? Okrem hortenzie máte poruke kvet, ktorý sa dá aj v našich končinách zohnať v príjemných modrých, či fialkových odtieňoch. Pravdaže, hrachor je nádherný aj v jemno ružovej či bielej. Je to jemný voňavý kvietok, ktorý Vám dokonale poslúži na prechod medzi farbami alebo farby jemne doplní.

svadobne_kytice_hrachor-pinterest

Zdroj obrázkov: Archív Florashop.sk , Pinterest

Sasanky/anemone pre nežné nevesty

Spoznáte ich podľa ich výrazného čierneho stredu. Sú dostupné v rôznych farbách- od najtmavších až po bielu. Práve biele sasanky sú najviac využívané nevestami na ozvláštnenie či už výzdoby alebo samotnej kytice. Dodajte svojej kytici dramatický zjav! Či už s bielymi alebo krvavo-červenými, určite nebudete ľutovať.

kytica_pre_nevestu_anemonky_pinterest

Zdroj obrázkov: Archív Florashop.sk , Pinterest

Hortenzia a bohatá výzdoba na májovú svadbu

Majestátne, krásne plné kvety. Hortenzie sú absolútne dokonalé pre svadobnú výzdobu. Dajú sa kombinovať skoro úplne zo všetkým. Vyplnia priestor a dajú sa využiť aj ako ozdoba do vlasov, či kvietky na svadobnú tortu. Dajú sa dobre udržať svieže, preto sa netreba báť, že by zvädli. Vyniknú aj ako solitér v svadobnej kytici – poprípade ešte zjemnené gypsomilkou.

svadobna_vyzdoba_hortenzie-florashop

Zdroj obrázkov: Archív Florashop.sk , Pinterest

Netradične romantická svadobná Astilba

Romanticko-zasnená. Astilba je krásna ako aj sama, tak aj v rozličných kompozíciách. Dostať ju bledučko krémovú, ružovú, ale aj v tmavom podmanivom odtieni. Dodá šarmantný vzhľad a určite očarí všetkých zúčastnených. Ak chcete romantiku, ale o čosi špeciálnejšiu, astibla bude pre Vás tá správna voľba.

netradicne_kvety_na_svadbu_astilba-pinterest

Zdroj obrázkov: Archív Florashop.sk , Pinterest

Kontaktujte Florashop.sk

Údaje označené * sú povinné

Snažíme sa zabrániť spamu. Prosíme, napíšte výsledok:

Poskytnutím Vašej e-mailovej adresy súhlasíte s jej použitím na reklamné účely Družička.sk - na zasielanie Newslettera, prípadne noviniek. Viac informácií o bezpečnosti údajov nájdete tu

Svoj súhlas môžete, samozrejme, kedykoľvek odvolať.