jahodovy cocktail na svadbu

Neodmysliteľnou súčasťou letnej svadby sú aj koktaily, ktoré v horúcom počasí môžu príjemne osviežiť. Prinášame vám pár nápadov na tie, ktoré môžu byť súčasťou vašej svadobnej oslavy. Veríme, že väčšina vašich hostí toto príjemné osvieženie určite ocení.

K letnej svadbe zaručene jahodové daiquiri

Jahody sú práve v sezóne, tak prečo ich nevyužiť i v nápojoch. Tento tradičný a veľmi populárny ovocný koktail pozostáva z čerstvých alebo mrazených jahôd, rumu, limetkovej šťavy, cukru a ľadu. Je veľmi osviežujúci a jeho chuť si zaručene každý zamiluje.

jahodovy cocktail na svadbu
Zdroj obrázku: https://www.thecookierookie.com/champagne-sangria/

Netradičná sangria so šampanským

Prineste si kúsok Španielska i na vašu svadbu. Tento exotický nápoj je veľmi jednoduchý na prípravu, ba čo viac, môžu si ho dovoliť aj vaši hostia, ktorí dbajú na svoju figúru. Práve sangria je považovaná za jeden z koktailov, ktoré nie sú až také kalorické. Obsahuje nízky počet karbohydrátov a naopak veľa antioxidantov. Príprava sangrie sa môže líšiť. Táto verzia sa skladá z ružového šumivého vína, vodky, limetkovej limonády a jahôd.

alko cocktail na letnu svadbu sangria
Zdroj obrázku: https://www.africanbites.com/strawberry-daiquiri/

Cosmopolitan na letnú svadobnú oslavu

Koktail, ktorý snáď každá z nás pozná hlavne vďaka Sarah Jessice Parker a ktorý určite nesmie chýbať na vašej svadbe. Kombináciu pomarančovej vodky, brusnicového džúsu a čerstvej limetkovej šťavy si zaručene zamilujete a možno vo vás navodí i atmosféru jedného z tých luxusných New Yorských večierkov.

 

Letná garden party a Cocojito

Zdajú sa vám tradičné mojitá príliš obyčajné? A čo tak Cocojito alebo inak kokosové mojito? Hlavnými ingredienciami sú kokosový rum, mäta a limetka. Milovníci kokosu však určite ocenia i pridanie kokosového krému, ktorý výrazne podporí výnimočnú chuť tohto letného koktailu.

 

mrazene kokosove mojito na letnu party
Zdroj obrázku: https://wishesndishes.com/frozen-coconut-mojito/

Nealkoholický koktail San Francisco pre deti na svadbe

Nezabudli sme ani na tých najmenších. Doprajte im sladké osvieženie vo forme nealkoholického koktailu San Francisco. Tento nápoj pozostáva z pomarančového a ananásového džúsu, šťavy z citróna, pomaranča, čerešní a granátového jablka. Jeho príjemná a sladká chuť zaručene poteší i dospelých, ktorí budú chcieť siahnuť po nealkoholickej variante z ponuky vašich koktailov.

 

Vybrali ste si? Alebo máte iný nápad? Podeľte sa s nami v komentároch.