Z vašej svadby na pláži nemusíte mať len plážové fotky. Ale aj môžete. Pokiaľ však máte povahu dobrodruha a akýkoľvek výlet sa vám ráta, na Cypre môžete vyskúšať aj oveľa viac ako len nohy v piesku. Samozrejme, bez nich by to nebolo ono a asi by vám svadbu pri mori doma nikto neuveril, preto si určite zapózujte aj takto (ne)tradične. A kde ešte by ste sa mohli vybrať za peknými svadobnými fotografiami?

svadobne_foto_cyprus_paphos
Zdroj obrázku: www.impuls.sk

Svadobné foto pri mori

Vaša svadba na pláži na Cypre ako aj dokumentujúce svadobné fotky môžu mať aj takýto nádych:

Golfový rezort v olivovom háji pre svadobné foto

svadobne_foto_golf_cyprus
Zdroj obrázku: www.impuls.sk

Že nie ste nadšení golfisti? To vôbec neprekáža. No výhľad tu určite stojí za to. Očarí vás už vstupná hala luxusného golfového klubu a následný výhľad vyráža dych. Kamkoľvek sa pozriete, vždy je čo obdivovať. Olivovníky, vrátane niekoľko 100-ročného starčeka, citrónovníky a iné –ovníky :o), dokonca cirkevná pevnosť s nádvorím na sobáš, koktail či raut po ňom, a ortodoxnou kaplnkou – tieto sú úplne odlišné od toho, na čo sme v našich končinách zvyknutí (odhliadnuc od východnej časti Slovenska), a práve tým sú zaujímavé. Toto všetko na vás čaká len cca 20 min. od Paphosu.

Svadobné fotenie na banánových plantážach

bananovniky_cyprus
Zdroj obrázku: www.impuls.sk

Veru, na Cypre sa pestujú banány a neveľké banánovníky sú celkom zaujímavé rastlinky, medzi ktorými sa môžete nielen ponaháňať, ale aj pekne pofotiť. Zaručene budete mať iné svadobné fotky ako z pláže. Časť Coral Beach v blízkosti Paphosu vám poskytne scenérie tohto charakteru.

Morské jaskyne a vaše svadobné fotografie

Svadba_na_Cypre_Morske_jaskyne
Zdroj obrázku: www.impuls.sk

Poznáte útesy z anglickej romantiky? Tak toto je niečo obdobné, hoci v menšom prevedení. Skalné útesy majestátne sa týčiace nad morom, ktoré do nich svojou silou vyhĺbilo jaskyne. Nádherná scenéria z dielne prírody, ktorá sa nedá neobdivovať. Pritom sa na ne dostanete celkom pohodlne a svadobné fotky v tomto prevedení určite budú stáť za to.

Prístav v Paphose pre romantické svadobné foto

svadobne_foto_v_pristave
Zdroj obrázku: www.impuls.sk

Príjemné miesto s nádychom prímorskej exotiky, s peknou promenádou a pevnosťou, na ktorú sa môžete dostať relatívne pohodlne aj vo svadobných šatách a zaznamenať si výhľad na prístav a mesto nielen do vašich spomienok, ale aj svadobných fotografií.

Fotenie na jachte v prístave

Ak ste fanúšikom morských motorákov, v prístave v Paphose si určite prídete na svoje. A pokiaľ by vám nestačili fotky z pevniny, vejúce šaty či závoj nad morom si môžete vychutnať aj na jachte. Na tej okrem plavby môžete aj povečerať či prenocovať. Skrátka nielen super svadobné foto, ale aj zážitok zaručený.

Svadobný autobus a svadobné fotografovanie

Wedding_bus
Zdroj obrázku: www.impuls.sk

Londýnsky double decker mimo Londýna dnes už nie je žiadnou výnimočnou komoditou. Zato biely svadobný double decker v cyperskom prístave pripravený na vašu svadbu je raritou aj pre domácich. Pozvite celú svadobnú družinu na prehliadku mestom medzi úzkymi uličkami a prevísajúcimi buganvíliami a netradičné svadobné fotky máte zaručené.

Svadobné fotky v hotelovej záhrade

Kaskády, zeleň, amfiteáter, strešná terasa s bazénom a výhľadom na more a mnohé iné netradičné zákutia vám umožnia vychutnať si svadobné fotenie s prídavkom luxusu. Fotenie na Cypre s mediteránskym závanom má vždy svoje čaro a niekedy je vánok exotiky natoľko silný, že ho nerozoznáte od vzdialenejších a exotickejších destinácií.

Rezort v štýle cyperskej dediny pre štýlové svadobné foto

svadobne_foto_cyperska_dedina
Zdroj obrázku: www.impuls.sk

Príjemné miesto s  malými bielymi domčekmi a farebnými okenicami, tak príznačnými pre túto oblasť, vám bude nezabudnuteľnou kulisou pri vašom svadobnom fotení. Pózovanie v úzkych uličkách, pri bielych múroch vyfarbených popínavými rastlinami či na terase pri mori, pri západe slnka a s vánkom nielen vo vlasoch, ale aj vo svadobných šatách, to všetko a ešte oveľa viac vám poskytne nezabudnuteľné momenty zvečnené na svadobných fotografiách z vašej svadby na pláži.

Historické záhrady či múzeum a fotky s históriou

cyprus_svadba_v_zahrade
Zdroj obrázku: www.impuls.sk

Cyperský Paphos je známy svojou históriou dýchajúcou spoza každého rohu v každej z uličiek. Záhrady a múzeá tu nie sú tým, čím u nás, a tak sa dobami dávno minulými môžete opájať priamo pod páliacim slnkom a vychutnávať si prítomnosť nekonečna plnými dúškami aj na vašich svadobných fotkách.

Že svadbu už máte za sebou? Tak sa zastavte na Cypre na svadobnú cestu alebo oslávte  výročie svadby netradičnejším spôsobom a v rámci toho si spravte nezabudnuteľné foto napríklad aj vo svadobných šatách. Možností je dosť, stačí ich využiť :o).

A nezabudnite mi dať o nich vedieť v KOMENTÁROCH. Budem sa tešiť.