jarna_nevesta

s kvetmi vo vlasoch a španielskym temperamentom

Nedávno som robila jeden projekt s úžasným fotografom Robertom Fojtíkom. Chceli sme zbúrať model klasickej nevesty. Prísť s niečím šťavnatým a netradičným. My ženy sa často prispôsobujeme konzervatívnym mamám či babičkám. Čo tak poňať to niekedy po svojom? :-) Napríklad aj výraznejšie, kvetinkovo či temperamentne. Veď svadba je len jedna, tak nech stojí za to.

Každá si ju určite vysnívala po svojom. Niektorá sa mala odohrávať v malinkej kaplnke o dvoch svedkoch, iná mala byť na zámku so všetkou parádou….znie to úžasne, tak už len odvahu a chuť na jej realizáciu. :-)

jarna_nevesta

Zdroj obrázku: Archív autorky, foto Robert Fojtík

Rozkvitnutý svadobný účes

Svadobný účes poskytuje toľko možností a pri tom sa často stretávam so zložitými výčesmi, ktoré sú už dávno zabudnuté. Vlasy natočené do jednej strany, rôzne prepletance, komplikované drdoly… Myslím, že o pár rokov sa s týmto účesom nebude chcieť chváliť žiadna nevesta. :-) Čo tak nechať sa inšpirovať kvetmi ? A ešte lepšie klobúkom z kvetov. Na jarnú či letnú svadbu ako uliate, čo poviete? svadobny_makeup_vyrazny

Zdroj obrázku: Archív autorky, foto Robert Fojtík

Svadobný make-up nielen na jarnú svadbu

Svadobný make-up nemusí byť vždy jemný, nevýrazný a o pol noci celý vstrebaný. Nebojme sa výraznejších očí. Make-up na fotkách vždy pôsobí o niekoľko odtieňov slabšie. A práve tie si budeme pozerať celý život a vďaka nim si vytvárať spomienky na rozkvitnutú svadbu aj dávno po nej. Hovorí sa, že oči sú zrkadlom do duše, tak keď sa už do nich niekto pozerá, nech to stojí za to. ;-)

kvetinovy_svadobny_uces

Zdroj obrázku: Archív autorky, foto Robert Fojtík