Vafle jahodove PROTISSIMO

Základné informácie o redukčnom programe PROTISSIMO sme Vám načrtli už v úvodnom článku „Potrebujete schudnúť a vyzerať sexi v deň D?“, na ktorý by sme radi nadviazali, aby ste si spravili lepšiu predstavu, čo Vám PROTISSIMO môže priniesť a čo od neho môžete očakávať. Poďme teda od začiatku…

Čo je PROTISSIMO?

PROTISSIMO patrí medzi proteínové redukčné metódy, avšak oproti ostatným metódam chudnutia sa líši hneď niekoľkými zásadnými rozdielmi. Nepatrí medzi rýchle diéty, práve naopak. Postupnou redukciou hmotnosti v dlhšom časovom rozpätí mení stravovanie a životný štýl človeka. Jeho cieľom teda nie je rýchly úbytok hmotnosti, ale postupné chudnutie v niekoľkých fázach, aby sa po ukončení redukčného programu neobjavil nechcený JOJO efekt.

Vafle jahodove PROTISSIMO
Zdroj obrázku: PROTISSIMO

Zamedziť jojo efektu sa dá iba zmenou stravovania a životných návykov, ktoré sú kľúčové k dlhodobo udržateľnému a želanému výsledku. Preto rýchle diéty nepomáhajú dlhodobo a jojo efekt sa vracia ako bumerang.

Pokiaľ teda netúžite neželané kilogramy nabrať po svadbe (alebo hneď na nej :)) späť, venujte si čas nielen na chudnutie, ale hlavne na rozmyslenie, ako a s kým budete chudnúť.

Predstavte si situáciu, že máte 30 rokov. Za tento čas ste prevažne žili nezdravo, stravovali ste sa nezdravo, a preto nemôžete očakávať zázrak v podobe rýchlej diéty, že šibnutím prútika napríklad zo dňa na deň môže byť pre Vás užitočná v dlhodobom horizonte. To predsa nejde, a preto sa PROTISSIMO venuje klientovi nie deň, týždeň či mesiac, ale ak to vyžaduje situácia a skutočnosť, tak aj rádovo niekoľko mesiacov!

Presne tak, ako sa Vy venujete plánovaniu Vašej svadby či svadby Vašej priateľky alebo dcéry, ktorá tiež nie je krátkodobou záležitosťou.

Dlhodobým procesom zmeny sa zabezpečujú aj dlhodobé a trvalé výsledky. Vzhľadom na to, že redukčný program PROTISSIMO prebieha výlučne pod odborným dohľadom lekára alebo skúseného konzultanta, máte garanciu pravidelnej starostlivosti a vedenia počas celého redukčného programu.

PROTISSIMO nie je iba o chudnutí, ale práve o primárnej potrebe zmeniť stravovanie a život, aký ste doposiaľ viedli. Ak sa naučíte zdravo žiť, boj nad nadváhou a obezitou vyhráte zaručene! A vyzerať dobre už budete na každej spoločenskej akcii, nielen na svadbe.

Ako redukcia hmotnosti s PROTISSIMO prebieha?

Redukčný program PROTISSIMO prebieha v štyroch za sebou idúcich fázach, z ktorých každá má svoju úlohu a cieľ. Od samotného chudnutia až po trvalú zmenu životného štýlu.

V úvodných fázach je potrebné konzumovať iba produkty PROTISSSIMO spolu s povolenou zeleninou, no v posledných fázach postupne prejdete na zdravé klasické stravovanie. Práve postupným prechodom z diéty na zdravú klasickú stravu nespôsobíte Vášmu telu šok z ukončenia diéty, ale nebadane pre organizmus prejdete na zdravú a vyváženú stravu. V tomto prípade JOJO efekt nemá šancu.

Ak si myslíte, že produkty PROTISSIMO, ktoré je potrebné konzumovať, nie sú príliš chutné, vyvedieme Vás z omylu! Práve PROTISSIMO si dáva záležať na chuti svojich jedál. Nie je predsa nič horšie ako monotónne, prípadne rovnako chutiace jedlo. To by odradilo každého skôr, než by začal (toto je realita väčšiny diét, hlavne tých rýchlych…).

PROTISSIMO produkty sú vyrábané z najkvalitnejších surovín a to v Kanade a vo Francúzsku. Dôraz sa kladie na chuť a ich rôznorodosť. V ponuke nájdete vyše 70 druhov slaných a sladkých jedál od výmyslu sveta. Od chutných raňajok, desiat a obedov až po večere a dezerty.

Jednotlivé produkty PROTISSIMO patria do skupiny proteínových jedál, čím zabezpečujú elimináciu hladu, nervozitu pri chudnutí a monotónnosť vďaka širokej ponuke. A práve to je veľkou výhodou v období plánovania svadby, kedy ste vystavený stresu z riešenia mnohých, často neočakávaných udalostí a detailov nad rámec Vašich bežných povinností.

Chudnutie a zmena k zdravému spôsobu života je potom jednoduchá. Samozrejme začiatok býva náročnejší, ale práve vďaka pravidelným konzultáciám máte tento prechod uľahčený. Skúsený lekár alebo konzultant bude pre Vás nielen odborníkom, ale aj oporou a motiváciou pri dosiahnutí vytúženého cieľa, teda dosiahnutia cieľa trvalej zmeny a to nielen pred svadbou.

Mnoho ľudí je skeptických, čo sa týka diét a chudnutia, lebo na trhu existuje nespočetné množstvo rôznych metód. Treba si však uvedomiť, že zdravie máte iba jedno a ak Vám na ňom záleží, nemali by ste s ním hazardovať, ale vložiť sa do rúk odborníkov, ktorí dosahujú nemalé úspechy a v prvom rade im ide o Vás a Vaše zdravie.

Redukčným programom PROTISSIMO prešlo mnoho známych osobností, o ktorých by ste to ani nepovedali. PROTISSIMO nemá snahu týchto ľudí vystavovať na oči verejnosti, pretože pristupuje ku každému individuálne a diskrétne. No rovnako ako zažiarili oni, môžete so skvelou postavou a pocitom zažiariť aj Vy na Vašej svadbe :).

Preto, ak aj Vy potrebujete schudnúť a zmeniť svoj život k lepšiemu, ale zároveň sa hanbíte alebo niečoho sa obávate, môžete tieto starosti hodiť za hlavu. Stačí navštíviť centrum chudnutia pod vedením MUDr. Martina Kleina v Poliklinike na Mýtnej 5 v Bratislave a sami zistíte, že rovnaký úspech ako dosiahli iní, môžete pohodlne a nenáročne dosiahnuť aj Vy. Stačí spraviť iba prvý krok a tým je návšteva priamo centra chudnutia v Bratislave alebo navštívením internetovej stránky www.zdravoschudnut.sk pre získanie viacerých informácií.