vysoke_cipkovane_topanky_allbridalshoes.blogspot.com

O tom, že svadobné topánky môžu byť rozprávkové, niet pochýb. No mysleli ste aj na druhú stránku veci a pozreli sa na Popolušnike črievičky z praktického pohľadu? My áno a prinášame vám naše postrehy, ktoré vám môžu ušetriť nielen hlavybôľ, ale hlavne doráňané nohy skôr ako začne poriadna svadobná zábava.

motylikove_svadobne_topanky_aliexpress.com
Zdroj obrázku: www.aliexpress.com

 V tomto na svadbu určite nechoďte

1. Hrubé a hrubšie platformy na svadbu

Sú síce pohodlné na chodenie po nepohodlných vykladaných zámockých chodníkoch či záhradnom trávniku, no veľa vody na tanečnom parkete v nich nenamútite. Ak sa chystáte zabaviť tanečným spôsobom, siahnite radšej po niečom tvárnejšom.

svadobne_topanky_na_platforme_pinterest
Zdroj obrázku: www.pinterest.sk

 2. Viac ako vysoké ihličky na svadobných topánkach

Hoci si myslíte, že na dvojciferné výšky opätkov ste zvyknutá, tento pocit vás zaručene prejde po úvodnej pomoci neveste, šliapaní po schodoch do zámockej kaplnky či prvom tanci. Ak aj potrebujete držať výšku k partnerovi, radšej oželejte tých pár centimetrov na fotkách ako ubolené nohy či dokonca vyvrtnutý členok.

vysoke_cipkovane_topanky_allbridalshoes.blogspot.com
Zdroj obrázku: www.allbridalshoes.blogspot.com

3. Špicaté svadobné črievičky

Tie, ktoré v špičke neovládate, lebo je natoľko úzka, že sa vám do nej nezmestí nič okrem vaty na vyplnenie hluchého priestoru. Okrem predĺženia chodidla, po ktorom zrejme netúžite, sa v nich dobre zakopáva (práve vďaka spomínanej necitlivosti) a dokážu aj skvelo otlačiť prsty, nakoľko do špica sa zužujú doooosť dlho.

spicate_svadobne_topanky_elevageevents.com
Zdroj obrázku: www.elevageevents.com

 4. Príliš zdobené topánky pre nevestu

Štrasové či perlové alebo akékoľvek iné drobotinky na svadobných topánkach z nich síce robia tie rozprávkové, no vytvárajú aj ideálny priestor na zachytávanie sa o dlhé šaty. Ak teda štrasy, tak radšej ku kratšej alebo hladkej sukni. Inak budete cestou pred oltár riešiť aj zachytenú sukňu, vlečku, nedajbože zakopnutie a pády.

zdobene_svadobne_topanky_ etsy.com
Zdroj obrázku: www.etsy.com

Bude vás zaujímať: 10 tipov ako si vyzdobiť svadobné topánky

 

5. Tvrdé koženkové svadobné topánky

Či sa chystáte na svadbu v úlohe nevesty, družičky, svadobnej mamy, či hosťa, vyhnite sa aj topánkam z tvrdých neforemných materiálov, ktoré na nohe nesedia, neprispôsobujú sa nikomu a ničomu, zato sa snažia prispôsobiť všetko sebe. A takto to jednoducho nefunguje.

tvrde_svadobne_topanky_bridalshoes.com
Zdroj obrázku: www.bridalshoes.com

A s výpočtami sme ešte zďaleka neskončili. Sledujte nás aj naďalej :o).

10 x nepraktické svadobné topánky – časť 2.

Sledujte Družičku - Dozviete sa viac

Záleží nám na tom, aby ste sa s Družičkou a u Družičky cítili bezpečne. Preto sa zaväzujeme, že budeme k Vašim údajom pristupovať maximálne diskrétne a zaobchádzať s nimi nadmieru zodpovedne.

Podľa zákona č. 428/2002 Z. z. o Ochrane osobných údajov má prístup k Vašim osobným údajom, ktoré nám poskytnete prostredníctvom formulára na pridanie Vašej svadby, len oprávnená osoba Družička.sk, ktorá ich v žiadnom prípade neposkytne tretím osobám.