cipkovane_topanky_pre_nevestu_jalousiegems.co.uk

Ako na svadobné topánky?

Určite chcete byť po celý svadobné deň v pohode, aby ste si ho mohli vychutnať čo najviac. A práve svadobné topánky majú na pohode veľmi veľký podiel, preto ich vyberajte v kľude a s rozvahou a nenechajte sa zlákať nízkou cenou či rozprávkovým lookom hneď na prvý pohľad. Ako vyberať svadobné topánky a ako vybrať naozaj tie najvhodnejšie? Zhrnuli sme niekoľko praktických tipov, ako na to.

 

cipkovane_topanky_pre_nevestu_jalousiegems.co.uk

Zdroj obrázku: www.jalousiegems.co.uk

Ako optimalizovať výber svadobných topánok?

Papučkovo pohodlné svadobné topánky

Ubolené nohy, chrbát, otlačené prsty, ošúchané päty…toto určite nechcete zažiť, už vôbec nie v deň vašej svadby. Preto viac ako na designový look stavte na pohodlnosť topánok, v ktorých plánujete prežiť celý svadobný deň aj noc.

Primerane veľké topánky na svadbu

Myslieť si, že topánky do svadby rozchodíte a ony povolia presne toľko, koľko majú, je dosť mylná predstava o vhodnej veľkosti. Pri určitých materiáloch to síce čiastočne môže byť pravda, no spoliehať sa len na to určite nie je vhodné. Už vôbec sa neusilujte zmestiť do o číslo menších črievičiek, len preto, že sú také roztomilé v menšej veľkosti. Pokiaľ si teda neplánujete odrezať z prsta :).

vysoke_svadobne_topanky_easyweddings.com.au
Zdroj obrázku: www.easyweddings.com.au

Optimálne vysoké svadobné topánky

V poslednej dobe je na trhu dosť topánok s nadľudsky vysokými opätkami, ktoré sú zjavne vhodné len pre ich autora a maximálne na ležanie na fotkách. Ak si plánujete vašu svadbu či svadbu vašej priateľky užiť, zabudnite na výšku á la vysoký a nelietajte v oblakoch. Radšej stojte nohami pevne na zemi a vychutnajte si deň z ľudskej pozície. Nemusíte ísť rovno do žabiek či balerín, hoci po určitej hodine práve tieto typy obuvi žnú najväčší úspech :). Vhodná výška aj tvar opätku pre svadobné topánky je taká, na akú ste bežne zvyknutá v prípade dlhšieho chodenia. Nezabúdajte, že na svadbe potrebujete stáť počas sobáša a gratulácií, chodiť počas fotenia a pri presunoch a navyše si chcete pravdepodobne aj tancovať. Kupujte preto topánky, na ktorých toto všetko zvládnete a to bez zbytočne zaťatých zubov (ktoré budú zjavné vo výraze vašej tváre a svadobné fotky či video to určite skôr či neskôr odhalia :)).

Zaručene stabilné topánky na svadbu

Platformy versus ihličky a podobné módne výstrelky sú síce z času na čas in, no pri výbere svadobných topánok viac ako na aktuálnu módu myslite na praktické stránku, ku ktorej patrí aj vaša stabilita, tentokrát nie citová :). A teraz vôbec nejde o počet prípitkov, ktoré budete musieť počas svadobného dňa absolvovať. Hlava sa vám vôbec nemusí zatočiť, ani kolená podlomiť, no aj napriek tomu hypermoderné topánky môžu sklamať ani nebudete vedieť ako. A hoci platformy sú určite stabilnejšie ako ihličky boriace sa do mačacích hláv na chodníku cestou na vašu svadbu na zámku, v hrubých podrážkach toho veľa nenatancujete. Nehovoriac o tom, že pohyb v nich tiež nie je najjednoduchší. Kombinácia platformovej špičky a ihličkového podpätku, tak rozšírená hlavne na svadobných topánkach zo zahraničia, je pre chodenie ešte horšia ako vyzerá. Ak aj máte vyskúšaný pohyb v týchto (ne)tradičných kombináciách, myslite na to, že svadba je predsa len psychicky náročnejšia udalosť a zvážte všetky presuny a pohyby, ktoré budete musieť počas dňa absolvovať.

vintage_svadobne_topanky_bridalshoesuk.co.uk
Zdroj obrázku: www.bridalshoesuk.co.uk

Štýlové svadobné topánky

Pokiaľ plánujete romantickú, vintage svadbu, záhradnú párty alebo modernú, svadbu na pláži alebo zimnú svadbu, svadobné topánky by v každom prípade mali zodpovedať štýlu vašej oslavy. Objaviť sa na svadbe na zámku v žabkách či na pláži v klasických ihličkách by síce vzbudilo záujem zúčastnených, no zrejme nie tým správnym spôsobom :).

Vyskúšajte aj: Vyberáme svadobné topánky

Ďalšie detaily, na ktoré je vhodné zamerať sa pri výbere topánok na svadbu, si prezradíme nabudúce.

Sledujte Družičku - Dozviete sa viac

Záleží nám na tom, aby ste sa s Družičkou a u Družičky cítili bezpečne. Preto sa zaväzujeme, že budeme k Vašim údajom pristupovať maximálne diskrétne a zaobchádzať s nimi nadmieru zodpovedne.

Podľa zákona č. 428/2002 Z. z. o Ochrane osobných údajov má prístup k Vašim osobným údajom, ktoré nám poskytnete prostredníctvom formulára na pridanie Vašej svadby, len oprávnená osoba Družička.sk, ktorá ich v žiadnom prípade neposkytne tretím osobám.