naha_torta_ledabolo_beautifulcakepictures.com

Naked svadobná torta

Aj vás už omrzeli tony marcipánu na snehobielych princeznovských svadobných tortách, ktoré vyzerajú tak dokonale až pôsobia umelo? Máte chuť na niečo odľahčené, netradičné a zároveň aj zdravšie?

Čo tak nahé torty?

Pani móda, aj tá svadobná, je vrtkavá dáma a novinky vnáša do všetkých svojich záhybov, nielen na šatách. A hoci nahé torty sa už objavovali aj pár sezón dozadu, naša konzervatívna spoločnosť im prichádza na chuť len pomaly. Hoci mierne ležérna nedbalosť v prevedení svadobnej torty vôbec nemusí byť na škodu. Práve naopak.

nahe_torty_rozne_asawyevent.com
Zdroj obrázku: www.asawyevent.com

Nahá torta – o čo vlastne ide?

Na prvý pohľad by sa mohlo zdať, že ide o akýsi nepodarok či nedokončenú tortu odhaľujúcu všetko pod pozlátkom neželaným spôsobom. Mnohí si možno myslia, že tým pádom cena torty rapídne klesá a opäť je to len o šetrení na dôsledných svadobných detailoch, ktoré predsa musia byť dokonalé, aby tak vyznela celá dlho plánovaná svadba. No opak je pravdou.

Nahá torta v detailoch

Kým kilá marcipánu dokážu zamaskovať aj najmenšie nerovnosti (samozrejme v prevedení skutočne zručnej cukrárky), tým, že maskovací manéver odpadá, nahá torta musí byť dokonalá od základov. A to zďaleka nie je také jednoduché.

Pritom aj nahá alebo naked torta na svadbu môže byť na povrchu pekne uhladená. Rovnomerne obtretá krémom a posypaná práškovým cukrom vyzerá nežne a romanticky.

svadobna_torta_naha_crimsonedgeevents.co.za
Zdroj obrázku: www.crimsonedgeevents.co.za

Ak však uprednostňujete úplnú voľnosť a neformálnosť chcete podčiarknuť aj prevedením vašej svadobnej torty, voľne pretŕčajúci krém či ledabolo poukladané ovocie tento efekt umocnia dokonale.

naha_torta_ledabolo_beautifulcakepictures.com
Zdroj obrázku: www.beautifulcakepictures.com

A keďže na jar zhadzujeme kilá a svetre nielen my, nahá torta je tiež posunom k odľahčenej figúre, čo zvýrazňuje aj často používané čerstvé ovocie. Najlepšie vyznie krásne bobuľové v rôznych farbách, ktoré môžete ladiť buď k svadobnému menu alebo k svadobnej výzdobe. A samozrejme najlepšie k obom. :)

Bude vás zaujímať aj: Svadobná torta v modernom ponímaní

nahe_torty_kvetinove_pinterest
Zdroj obrázku: www.pinterest.com

Ak by ste si však mysleli, že takáto ľahká ovocná bomba sa viac hodí na leto ako na jarnú svadbu, nie je to celkom tak. Nakoľko krém v torte nemá čo zafixovať, aby odolal letným horúčavám (marcipán túto úlohu predsa len do určitej miery spĺňa), nahé torty v lete radšej neriskujte. Mohli by totiž vyzerať viac nedbalo ako je plánované, o nežiaducich účinkoch roztečeného krému nehovoriac.

Ako môže chutiť nahá torta čítajte nabudúce.

Sledujte Družičku - Dozviete sa viac

Záleží nám na tom, aby ste sa s Družičkou a u Družičky cítili bezpečne. Preto sa zaväzujeme, že budeme k Vašim údajom pristupovať maximálne diskrétne a zaobchádzať s nimi nadmieru zodpovedne.

Podľa zákona č. 428/2002 Z. z. o Ochrane osobných údajov má prístup k Vašim osobným údajom, ktoré nám poskytnete prostredníctvom formulára na pridanie Vašej svadby, len oprávnená osoba Družička.sk, ktorá ich v žiadnom prípade neposkytne tretím osobám.