tequilla-dren

S rastúcimi teplotami a vyššou vlhkosťou v letnom období je vhodné brať ohľad na svadobných hostí a ponúknuť im niečo vhodné a fresh, aby čo najdlhšie vydržali svieži. Preto pri plánovaní letnej svadby nie je prekvapením siahnuť po chladnejších variantoch osvieženia. A skôr ako servírovanie bežných nápojov či klasickej zmrzliny, viacerí siahajú po alko verziách zapracovaných do nanukov a drení. Od vína, cez pivo, až po akýkoľvek likér, možnosti chladených dezertov tohto druhu sú nekonečné. Tu je 5 dôvodov, prečo by ste na letnom večierku, párty či svadbe v záhrade mali spestriť osviežujúcu ponuku práve opitými nanukmi či mrazenými krémami na paličke :o).

mrazene-kremy-na-letnu-party
Zdroj obrázku: Austinweddingblog.com

Prečo sú mrazené alko dezerty na paličke vhodné na letnú párty?

1. Zábava ukrytá v nanukoch

Tento druh letného osvieženia je iný ako ostatné. S nostalgickým nádychom, plný kreativity a romantiky. Zahryznutie do ľadového dezertu vyvoláva spomienky na leto z detstva. Tieto nanuky však budú jedinečné (a zároveň sú dobrým impulzom na začatie konverzácie :o)).

alko-nanuky
Zdroj obrázku: Snippetandink.com

2. Sviežosť a osvieženie na paličke

V letnom období nenájdete lepšie osvieženie ako ľadový dezert na paličke. Jednoduchá konzumácia počas konverzácie umožní hosťom vychutnať si oboje naraz. Bonusom navyše je, že takto zamrazené drinky sú menej dehydratujúce ako tradičné koktaily.

Čítajte aj: Osviežujúce nápoje na letné oslavy

3. Menej alkoholu v paličkových dezertoch

Ďalším, nie menej podstatným faktom je, že v ľadovej forme sa ukrýva menej alkoholu ako v klasických kokteiloch. Vhodné je servírovať ich počas koktejlovej hodinky, čím zároveň môžete ušetriť na prenájme baru a barmana a následne otvoriť klasický bar na zvyšok recepcie. Takýto druh dezertov a nápojov v jednom je vhodným artiklom aj na denné oslavy či svadby, kedy hostia väčšinou pijú menej alebo naopak, ako zaujímavý snack na neskorú nočnú párty.

tequilla-dren
Zdroj obrázku: Smartyhadapartyblog.com

4. Atraktívny vizuál chladených drení

Sú jednoducho také pekné :o). Farebné alko dezerty na paličke vyzerajú úžasne a vytvárajú skvelé podklady na fotky. Na ich ďalšie vylepšenie môžete využiť napríklad aktuálne dostupné ovocie alebo jedlé kvietky.

svadobne-nanuky-s-kvetmi
Zdroj obrázku: Beforethebigday.co.uk

5. Ideálna sezóna pre ľadové detaily

Ak chystáte letnú svadbu, je nanukový dezert viac ako ideálny. Veď kedy inokedy je lepšia príležitosť schladiť sa štýlovými osviežujúcimi drobnosťami ako v tropických horúčavách.

nanuky-na-svadbu
Zdroj obrázku: Weddingbells.com

Teraz už len nezabudnite na pekné servítky ako praktický doplnok a párty sa môže začať. :o)