malasvadba-img

♥ Ako môže vyzerať vaša svadba v Ríme a čo je na nej také výnimočné?

♥ Nemáte predstavu, čo nevesty tak láka a čo si nevedia vynachváliť?

♥ V čom spočívajú pozitíva svadby v Ríme a ako vlastne na ňu?

Napríklad takto:

  1. Malá svadba v Ríme

Najbližšia rodina je ten najdôležitejší okruh hostí, ktorý chcete mať po svojom boku vo váš veľký deň, nech sa odohráva kdekoľvek. Zoberte ich do Ríma a pripravíte im zážitok nielen zo svadby, ale aj z výletu samotného. A na taký sa naozaj nezabúda.

malasvadba-img
Zdroj obrázku:www.impuls.sk
  1. Svadba vo dvojici v Ríme

Ak si túžite užiť romantiku vo dvojici len s vaším miláčikom, ďaleko od pohľadov známych či poznámok vzdialených, vyriešte to jednoducho. Svadba v Ríme vo dvojici vám poskytne dostatok priestoru nielen pre oficiálny sobáš (svedkov zabezpečíme), ale aj pre medové dni tesne po ňom.

  1. Jednoduchá svadba v Ríme

Na svadbe v zahraničí je väčšinou lákavá práve predstava jej jednoduchosti. Či už vo svadobnom plánovaní a prípravách alebo v samotnej realizácii. Ak je vaším cieľom jednoduchá svadba, v Ríme vám zariadime všetko tak, aby ste s ňou mali čo najmenej starostí a čo najviac úžitku. A vy si ju jednoducho užijete.

Ak jednoduchosť spočíva v minimalizme a túžite len po pomoci so svadobnými dokumentmi, aj to je možnosť, ako sa zbaviť najzložitejších vybavovačiek.

vyhlad_na_rim_miesto_svadby
Zdroj obrázku:www.impuls.sk
  1. All inclusive svadba v Ríme

Byť princeznou v starovekom Ríme a vychutnať si to so všetkým, čo k tomu prináleží. Aj tak môže vyzerať vaša svadba v Ríme so službami all inclusive. A vôbec pri tom nemusíte mať so sebou 100 hostí. All inclusive služby si môžete vychutnať aj v malej skupine, zato vo veľkom štýle. O doplnkovú atmosféru sa veľmi radi postarajú okoloidúci Taliani.

Bude vás zaujímať: Naša rozprávková svadba v Ríme

  1. Svadba a svadobná cesta v jednom

Väčšina svadieb v zahraničí vzniká za účelom 2 v 1. Teda sobáš aj svadobná cesta na jednom mieste. A presne takto môže vyzerať aj váš svadobný pobyt v Ríme, počas ktorého absolvujete nielen oficiálne, ale aj oddychové záležitosti.

Svadba v Ríme a posvadobné leňošenie pri mori tiež nie je vylúčené. Rím od mora nie je ďaleko a na nižšie položené pláže je to tiež len na skok.

Praktické tipy: Okolo sveta len s malým kufríkom

rim_svadba_namestie_sv-petra
Zdroj obrázku: www.impuls.sk

Vybrali ste si? Kontaktujte nás ešte dnes. Rím síce je večný, no čas plynie aj tam :-).