cokolada_na_palicke

V čokoládovo sladkej téme budeme ešte chvíľu pokračovať a pretavíme si ju do svadobného prevedenia.

Ako navodiť tú správnu pokojnú a zdravú atmosféru priamo na svadbe? Sladkých možností je veľa, no aby boli aj zdravé, netreba ísť na to nepremyslene a neorganizovane. Svadobný candy bar či sladký bufet môžete pripraviť napríklad z nasledovných čoko možností. Či zvolíte pevnú, polo alebo tekutú, studenú či horúcu formu, je len na vás. Akokoľvek sa rozhodnete, čokoláda na svadbe určite nezostane bez povšimnutia.

 

Zákusky a dezerty na svadobné stoly

zákusky – nemusíte siahať len po starej známej klasike. Alebo aj môžete. Veď také čokoládové rolády, opitý Izidor či čokoládové ježe nielen dobre vyzerajú, ale stále dobre chutia. V mini veľkosti banketiek budú navyše ako v novom šate – štíhlejšie, elegantnejšie a jednohubkovo sexy. :o)

dezerty – polotuhé či polotekuté, chladené až mrazené, pekne vyzerajúce a neskutočne chutné. Ak túžite odľahčiť a klasické svadobné zákusky nie sú to pravé orechové, nadýchané svadobné dezerty vám určite ulahodia.

Zdroj obrázkov: archív www.Impuls.sk, Pinterest

Malé sladkosti na svadobný candy bar

pralinky – rôznych tvarov a potlačí. Čo tak personalizovať ich napríklad vašimi fotkami, menami, dátumom či miestom svadby. Alebo jednoducho symbolom vašej lásky korešpondujúcim s celou svadbou.

medovníčky – s čoko polevou môžu slúžiť ako menovky aj ako darčeky pre hostí. 2 v 1 splní účel aj skrášli akýkoľvek stôl – slávnostný či bufetový.

Zdroj obrázkovarchív www.Impuls.sk

cup cakes – malé, milé, zdobené a usmievajúce sa umelecké dielka je hriech ochutnať, no ešte väčší neochutnať. Tak smelo do toho.

cake pops – lízatká na paličke sú lákadlom hlavne pre malých labužníkov. Väčšinou sú jemné a na jazyku sa rozpúšťajú skôr ako si to stihnete uvedomiť.

Zdroj obrázkov: archív www.Impuls.sk, Pinterest

Čítajte aj: Čokoláda a svadba – jednoznačne skvelá kombinácia 

Svadobné tortičky a torty

V miniatúrnom či naopak v maxi prevedení, každopádne vždy poslúžia ako hlavné lákadlo sladkého stola. Centrálny kúsok vašej sladkej svadby vôbec nemusí byť snehobielo-marcipánový. Tmavá čoko farba mu rovnako dobre pristane.

Zdroj obrázkov: archív www.Impuls.sk, Pinterest

Tečúca čokoláda na svadobnom bufete

čokoládová fontána – s ovocím, keksíkmi, penovými marshmallows či inými namáčania hodnými pochutinami bude priťahovať hlavne deti, no pri jej vôni určite neodolajú ani skôr narodení.

čokoládové fondue – malá svadba si môže pochutiť aj na fondue, no ani na veľkej oslave nemusí byť toto čokoládové prevedenie tabu. Jednoducho zahrievajte, namáčajte a opájajte sa lahodnou chuťou a vôňou vašej sladkej čokoládovej svadby.

čokoláda vo forme nápoja – čokoládové cocktaily či horúca čokoláda rôznych chutí a vôní dodá vašej svadbe jedinečný charakter. Že sa skôr hodí na zimnú svadbu, o tom niet pochýb, no ani na májovej nedostane košom.

Bude vás zaujímať: Čokoláda nielen pred svadbou

Ľadová čokoláda na letnú svadbu

čokoládová zmrzlina – súčasťou sladkého svadobného bufetu na letnej svadbe môže byť aj zmrzlinový pult s mrazenými a chladenými lahôdkami nielen v hnedom prevedení.

Zdroj obrázkov: archív www.Impuls.sk, Pinterest

Tak do čokoládovania priatelia :o) .