Lahky_melonovy_napoj

Aj keď mnohí z vás si radi užívajú život plnými dúškami, nájdu sa aj takí, ktorí si za svoju životnú cestu vybrali zdravý životný štýl. Takýto štýl zahŕňa nielen hodiny driny cvičenia, ale aj zmenu jedálnička či nápojového lístka. Svoje životné rozhodnutie veľa z nich nechce meniť ani na svadbe, preto je podľa toho zostavený aj jedálny či nápojový lístok. Mnohí z vás si určite pomyslia, že svadobní hostia sa z toho veľmi nenajedia či nenapijú, ale musíme vás vyviesť z omylu. Zdravá strava a zdravé nápoje sú niekedy oveľa chutnejšie ako tie klasické. Preto sme si pripravili 5 nápojov, ktoré by nemali na fitness svadbe chýbať.

 

napojovy_bufet
Zdroj obrázku: www.shutterstock.com

Ako zdravo osviežiť svadobný nápojový bufet?

Exotický letný drink s kivi na fitness oslavu

Medzi chutné a zdravé ovocie môžeme s kľudným srdcom zaradiť kivi, ktoré svojou kyslastou chuťou prebudí všetky vaše chuťové poháriky. Ak si k tomu pridáte ešte melón, limetky, mätu a ľad, máte exotický nápoj ako lusk.

 

letny_drink_s_kivi
Zdroj obrázku: www.blenderbabes.com

Osviežujúci grepový nápoj na letnú párty

Iným takýmto ovocím je grep, ktorého účinky na zdravie nemôžeme spochybniť. Jedinečný grapefruitový drink jednoducho nesmie chýbať na žiadnej svadbe. Jednou z kombinácií tohto nápoja je variant s krémovým syrom. Zmiešate šťavu z grepu s krémovým syrom Philadelphia light a do tejto masy pridajte vyfiletované grepy a cukor. Nakoniec môžete svoj pohár ozdobiť mätou.

 

Osviezujuci_grepovy_napoj
Zdroj obrázku: www.theblissery.com

Ľahký melónový nápoj na svadobný nápojový bufet

Nesmieme samozrejme zabudnúť ani na exotický melón, ktorý nesmie chýbať v žiadnom nápojovom lístku. Ak si ho ešte doladíte citrónom, minerálkou a ľadom, vás svadobný bufet sa otrasie v základoch.

Lahky_melonovy_napoj
Zdroj obrázku: www.recipeshubs.com

Zdravý fitness nápoj s ananásom nielen na svadbu

Čo by to bola za svadba, keby tam chýbal nejaký ananásový nápoj. Preto, ak si k obľúbenému ananásu pridáte ešte šalátovú uhorku, lístky mäty, limetkovú šťavu a ľad a zmiešate to dokopy, budete plní elánu až do rána bieleho.

 

Zdravy_fitness_napoj_s_ananasom
Zdroj obrázku: www.livestrong.com

Energetický elixír s granátovým jablkom

A nakoniec to najlepšie. Elixír nesmrteľnosti ála granátové jablko. Spojením granátového jablka, trstinového cukru, citrónu, pomaranča a sódy sa dá vytvoriť extraordinárny nápoj, ktorý nenechá nikoho chladným. Tento nápoj si proste zamilujete na prvý pohľad.

 

elixir_s_granatovym_jablkom
Zdroj obrázku: www.adesignideas.com

Pokiaľ nechcete na svadobnej hostine iba alkohol, ale skôr chutné a zdravé varianty nápojov, ktoré potešia nielen deti, ale aj hostí dbajúcich o svoje zdravie, neváhajte a určite si takéto nápoje zaraďte do svojho svadobného nápojového lístka. A svadobná hostina sa môže začať.