Nakoľko som človek poriadkumilovný, z času na čas na mňa príde dôkladné upratovanie či čistenie. A to nielen domácnosti, ale i seba samej, konkrétne pleti. A hoci si poviete, že v lete sa potíte dostatočne, tak vypotíte aj akné :o), takže po lete ste čistejšie ako čisté, nie je tomu celkom tak. Pokiaľ aj ste z tých šťastných, ktorých nežiaduce znamienka krásy nenavštívili, dôkladné hĺbkové čistenie pleti nie je na zahodenie v žiadnom prípade, ani počasí. Vytiahne totiž aj to, o čom by ste nečakali, že v pleti prechovávate, lebo predsa len, všetci chodíme po rovnakej zemi, dýchame rovnaký vzduch a jeme potraviny vypestované v rovnakých podmienkach (aj napriek ich rôznym nálepkám, ale to je iná téma).

Ako vyčistiť pleť jemne a do hĺbky?

Ale poďme k veci, teda k hĺbkovému čisteniu pleti, aby sme boli krásne skutočne do hĺbky. Ja uprednostňujem novú ružovú sadu s prírodným základom a skvelým efektom. Je to novinka, no v mojej kúpeľni sa už zabývala a pokiaľ aj vy máte radi čisto, mala by sa aj v tej vašej :o).

Rozpúšťať mastnotu nemusí len saponát na riad, vyčistiť do hĺbky môže aj skvelý peeling a dotiahnuť dielo do dokonalosti dokáže osviežujúce tonikum. Na záver ešte čerešnička na torte vo forme hydratačného gélu či krému, ktorý vás nechá v pokoji pracovať nasledujúcich 12 hodín bez nevyhnutnosti neustálej kontroly. No kto by nemal chuť žiariť? :o) Vaša pleť zažiari určite.

Zdroj obrázku: Mary Kay DE
Zdroj obrázku: Mary Kay DE

Ako prebieha čistenie pleti s peelingom?

Celé to začína dračím ovocím nabitým antioxidatmi bojujúci skutočne dračím spôsobom proti poškodeniu pleti externými vplyvmi, ktoré na nás číhajú odvšadiaľ. Navyše v synergii so zázračným aloe vera skutočne nedáva šancu ani len negatívnym myšlienkam. A pokiaľ ste doteraz mali po odmasťovacích procedúrach pocit napnutej pleti, na ten už môžete zabudnúť. Čistiaci gél aj povzbudzujúci peeling zanechajú pleť hladkú, čistú, no určite nie podráždenú a napnutú. Dokonca nezabúdajú ani na zásobenie živinami. Takže odstránia odumreté bunky a preberú k životu tie dobré, keďže im už nič v ich fungovaní neprekáža. A toto naozaj aspoň z času na čas potrebuje každá pleť.

banner_zmenaren_dlhy

Ako používať čistiaci peeling?

Používajte ho 2 – 3 krát týždenne, večer po dôkladnom čistení pleti odporúčanými prípravkami na čistenie. Následne pleť nakrémujte svojím zvyčajným krémom, ideálne tiež z rovnakej kolekcie Botanicals, ale aj iné ružové kombinácie sú povolené :o). Uvidíte, že čierne bodky sa vám po čase budú zďaleka vyhýbať aj bez rôznych drasticky odstraňujúcich metód.

Tento poriadkumilovný peeling umožňuje napasovať ho skutočne na každý typ pleti. Nemusíte sa ho obávať ani v prípade, že máte suchú či citlivú pokožku, lebo povzbudzujúci peeling Botanicals je pripravený aj na takéto výzvy. Bez syntetických farbív si bez problémov poradí s čímkoľvek.

A ak si s ním chcete poradiť aj vy, kontaktujte ma.

Sledujte Družičku - Dozviete sa viac

Záleží nám na tom, aby ste sa s Družičkou a u Družičky cítili bezpečne. Preto sa zaväzujeme, že budeme k Vašim údajom pristupovať maximálne diskrétne a zaobchádzať s nimi nadmieru zodpovedne.

Podľa zákona č. 428/2002 Z. z. o Ochrane osobných údajov má prístup k Vašim osobným údajom, ktoré nám poskytnete prostredníctvom formulára na pridanie Vašej svadby, len oprávnená osoba Družička.sk, ktorá ich v žiadnom prípade neposkytne tretím osobám.