Šaty Carmen

Máj nám vykvitol do krásy a pomaly aj do júnového leta a spolu s ním môžete aj vy. A to veľmi jednoducho – v nových šatách od Bu-butik.sk, kde to zas rozkvitlo nanovo. A my sme opäť mali tú česť vyskúšať za vás novinky šiat, aby sme vám uľahčili výber. Zaujali nás (nielen) tieto rozkvitnuté šaty na letnú party, ktoré zaručene zužitkujete aj akokoľvek inak.

A kde a ako to vlastne kvitne a prečo sa oplatí pripraviť sa na letnú party včas?

Zvodná v šatách v štýle Carmen

Šaty Carmen

Ak sa na letnej párty objavíte v dámskych šatách v štýle Carmen, zaiste neuniknete žiadnemu pohľadu. Pritom ich ťahúňom je maximálna rafinovanosť. Veď na prvý pohľad ide o veľmi jednoduchý strih a slušivú dĺžku po kolená. Svoje robí veľký volán odhaľujúci ramená a výraznejší kvetinový vzor v pekných letných odtieňoch. To však dokonale stačí na ohúrenie publika.

A Carmen strih má aj ďalšiu výhodu – zďaleka nie je určený len pre modelkovské typy postavy. Nakoľko láka pozornosť na vrchné partie, ktoré na jednej strane odkrýva, na druhej zahaľuje, môžete z neho vyťažiť práve v prípade, že máte čo ukázať v tomto smere. Dostatočne elastický materiál, bočný skrytý zips a volán na gumičku vám zaručia pohodlné nosenie aj na dynamickom večierku :o). Ak máte navyše rady tyrkysové či ružové odtiene, nie je na čo čakať.

Zips na šatách ako hlavný doplnok

bu-butik_damske_saty_s_dlhym_zipsom

Zips na šatách nemusí byť len praktickým prvkom. Povýšený na hlavný doplnok dokáže zaujať a spraviť zo šiat naozaj zvodný kúsok. Dostatočne nenápadný, aby nepôsobil rušivo a zároveň dostatočne viditeľný, aby zaujal. Skrátka taký akurát ako v prípade týchto letných šiat s dlhým zipsom. Tiahnuci sa od krku až po pás zaujímavo dopĺňa siluetu s jednoduchým priliehavým topom a kontrastne rozšírenou kruhovou sukňou. Ďalšími vynikajúco praktickými detailmi sú malý stojačik, žiadne rukávy a v sukni ukryté vrecká. Všetky z nich sa ideálne hodia na párty, nakoľko správne vykrojené prieramky vám umožnia tancovať bez potenia a vrecká nahradia minikabelku aspoň pre základné drobnosti. Na jednej strane dievčensky jemné, na druhej rafinovane praktické letné šaty s potlačou kvetov využijete na akúkoľvek letnú príležitosť.

A v skúšaní sme ešte neskončili.

Sledujte Družičku - Dozviete sa viac

Záleží nám na tom, aby ste sa s Družičkou a u Družičky cítili bezpečne. Preto sa zaväzujeme, že budeme k Vašim údajom pristupovať maximálne diskrétne a zaobchádzať s nimi nadmieru zodpovedne.

Podľa zákona č. 428/2002 Z. z. o Ochrane osobných údajov má prístup k Vašim osobným údajom, ktoré nám poskytnete prostredníctvom formulára na pridanie Vašej svadby, len oprávnená osoba Družička.sk, ktorá ich v žiadnom prípade neposkytne tretím osobám.