Stylistka radi co si obliect

A opäť je tu čas na otázky pre stylistku, s ktorými sa Marcelka Špalková vysporiadala nasledovne:

  1. V ktorom štádiu nazriete do klientkinho šatníka?

Keď si s klientkou prejdeme farebnú typológiu a strihy, pozrieme sa na súčasný šatník. Neotváram ho s tým, že som sudca, ktorý bude súdiť a hodnotiť. Otváram ho s tým, aby som pomohla nájsť klientke vylepšenia, riešenia a nové kombinácie, ktoré jej budú vyhovovať a rešpektovať jej osobnosť a priania. Ukážem jej nové možnosti, ako veci zo šatníka využívať, rozšírim obzory a vyhodnotím, čo je dobré doplniť, aby bol šatník komplexnejší a pestrejší. Klientky oceňujú aj to, že im objektívne pomôžem zhodnotiť, čo je dobré v šatníku, čo ponechať a čo už vyradiť.

Stylistka radi co si obliect

  1. Čo ak v ňom má skutočné samé „zlé“ veci?

Veľakrát som sa stretla s tým, že mi ženy tvrdia, že ich šatník je strašný a keď do neho nazriem, ani z ďaleka to tak nie je. Ten pocit často získavajú tým, že nevidia potenciál a možnosti, ako veci kombinovať a to im viem hravo pomôcť za pár hodín vyriešiť. Samozrejme, sú prípady, kedy v šatníku nie sú dobré veci. Ale to vôbec nevadí, aj preto prichádzam, aby som klientke pomohla objaviť a doplniť to, v čom vynikne jej osobitosť. Keď sú v šatníku „zlé veci“, nestrácame pri ňom veľa času a vynahradím jej to pri nakupovaní.

uprava_satnika_so_stylistkou_Marcelou

  1. Stáva sa, že po čase sa klientka predsa len vráti k zaužívanej „starej klasike“?

Ak by sa vykašlala na všetko, čo sa naučí za tých pár hodín so mnou a prestane nosiť veci, čo sme spolu nakúpili, teoreticky sa to môže stať. Ale kto by to robil? Asi nikto a hlavne nie po tom, ako začne dostávať pozitívne komplimenty a odozvy na seba a svoj štýl. No samozrejme, to čo ženám odovzdám, je žiaduce si pestovať ako sa len dá.

Čítajte aj: Opýtali sme sa stylistky 1.

Svoje otázky ohľadne štýlu môžete stylistke Marcelke položiť aj vy.

stylistka - dlhy banner

 

Sledujte Družičku - Dozviete sa viac

Záleží nám na tom, aby ste sa s Družičkou a u Družičky cítili bezpečne. Preto sa zaväzujeme, že budeme k Vašim údajom pristupovať maximálne diskrétne a zaobchádzať s nimi nadmieru zodpovedne.

Podľa zákona č. 428/2002 Z. z. o Ochrane osobných údajov má prístup k Vašim osobným údajom, ktoré nám poskytnete prostredníctvom formulára na pridanie Vašej svadby, len oprávnená osoba Družička.sk, ktorá ich v žiadnom prípade neposkytne tretím osobám.