V detstve častokrát snívame o veľkej rozprávkovej svadbe v princeznovských šatách s dlhou vlečkou, celou perepúťou družičiek, ako kráčajúc vyzdobenou uličku k oltáru na nás s údivom upierajú zrak davy svadobných hostí. Keď však vytriezvieme do reality, častokrát sa skutočnosť nie tak celkom zhoduje so svadobnými snami z detstva a je potrebné ich zosúladiť tak, aby bol aj vlk celý aj baran sýty:o). Aká je teda optimálna svadba? A ako sa k nej dopracovať? Samozrejme, ako všetko ostatné, aj spojenie optimálna svadba znamená pre každého niečo iné. Pre niekoho je to práve spomínaná rozprávková svadba, pre iného oslava v kruhu najbližších, pre ďalších inkognito svadba v zahraničí, svadba vo dvojici na pláži či uprostred veľkomesta…Akékoľvek sú však vaše sny, predstavy či reálne možnosti, všetci začíname na rovnakej štartovacej čiare, kde je nevyhnutné rozmyslieť si, či chcete svadobné prípravy sústrediť na svadbu veľkú okázalú alebo menšiu diskrétnejšiu.

Vyskúšajte aj: Pohodový svadobný deň

Ako sa dopracovať k optimálnej svadbe?

Optimálna svadba
Zdroj obrázku: www.druzicka.sk

Všetky reálne úvahy o optimálnej svadbe by teda mali začínať zodpovedaním otázok:

  • V ktorom období?
  • Civilná alebo cirkevná svadba?
  • Pre koľko osôb?
  • V akej lokalite?
  • Svadba vo vlastnej réžii alebo svadba s pomocou agentúry?
  • Koľko sme ochotní investovať?
  • A mnohých ďalších, na ktoré príde rad postupne.

Pokiaľ sa viac zameriame na slovíčko optimálna a rozoberieme ho v kontexte dnešnej doby, pôjde pravdepodobne o svadbu štandardnú, pre cca 40 hostí, civilnú, nie najlacnejšiu, ale ani nie extra škrobenú. Taký zlatý stred.

Pokračovanie – Svadobné služby pre optimálnu svadbu

 

Sledujte Družičku - Dozviete sa viac

Záleží nám na tom, aby ste sa s Družičkou a u Družičky cítili bezpečne. Preto sa zaväzujeme, že budeme k Vašim údajom pristupovať maximálne diskrétne a zaobchádzať s nimi nadmieru zodpovedne.

Podľa zákona č. 428/2002 Z. z. o Ochrane osobných údajov má prístup k Vašim osobným údajom, ktoré nám poskytnete prostredníctvom formulára na pridanie Vašej svadby, len oprávnená osoba Družička.sk, ktorá ich v žiadnom prípade neposkytne tretím osobám.