Perlovy_nahrdelnik_Mutiara_velke_perly_biela

Obdobie darčekov a obdarúvania je v plnom prúde. Aby sme vám trošku pomohli nielen s plánovaním vysnívanej svadby, ale aj rozprávkových Vianoc, urobili sme si menší prieskum, tentokrát v šperkových darčekoch. Lebo pekné šperky sa nám ženám hodia nielen na Vianoce :-).

Perlovy_nahrdelnik_z_ovalnych_peral_biela

Pokiaľ patríte medzi nežnejšie pohlavie, ktoré by nejaký ten perlový darček vo svojej šperkovnici privítalo, jemne podsuňte tento návod svojej polovičke. :-) A pokiaľ ste tou polovičkou, veríme, že sa inšpirujete dostatočne a svojej vyvolenej tohto roku pripravíte skutočne nezabudnuteľné prekvapenie v podobe perlového či iného šperkového darčeku.

Kedy darovať žene perly?

Príležitostí počas roka či života, sa nájde dosť. Treba len vnímať požiadavky či pocity blízkych, ktorí vám často sami naznačia, kedy je tá správna chvíľa na darček tohto typu. Ak by ste to však aj napriek vášmu 6-temu zmyslu zatiaľ neodhalili :-), ponúkame vám malý ťahák vhodných možností. Darček pre ženu v podobe perlového náhrdelníka, náramku, prsteňa s perlou, prívesku, náušníc či dokonca celého perlového setu môžete darovať napríklad pri nasledovných príležitostiach:

Set_Mutiara_Tiga_(perlove_nausnice_naramok_a_ nahrdelnik)_biela

Darček pre ženu na sviatky a výnimočné dni

  1. Perlový darček pre ženu na Vianoce

Hoci Vianoce sú každý rok, možno práve tie tohtoročné sú pre vás niečím výnimočné. Pokiaľ ešte nie, no chcete im pripísať tento význam, prostredníctvom správneho vianočného darčeka tak urobiť môžete. Sú to predsa Vaše Vianoce a vaša vyvolená, ktorej originálny šperk v podobe perál akéhokoľvek druhu určite spraví radosť.

  1. Valentínske perly – ten správny darček pre ženu

Sviatok zamilovaných je tradične veľkým darčekovým sviatkom. Pokiaľ chcete svoju milovanú obdarovať hodnotnejším darčekom, ktorý vám zaručí úspech a spomienky na niekoľko ďalších Valentínov, hodnotný šperk spraví svoje. Nemusíte začínať vo veľkom. Perlové náušnice či prívesok určite potešia. Ak však plánujete spojiť Valentínsky sviatok so zásnubami či dokonca svadbou, prsteň s perlou, perlový náhrdelník alebo celý šperkový set  padnú na úrodnú pôdu. Na Valentína sa dokonca môžete vyhrať s farbami a siahnuť aj po iných ako bielych variantoch.

Perlove_nausnice_Double_studs

  1. Perly ako darček ku Dňu matiek

Uctiť si mamu akýmkoľvek spôsobom je pekné kedykoľvek, nielen na Deň matiek. Pokiaľ je ten aktuálny sviatok pre vás či pre mamu niečím špeciálny, dajte jej to patrične najavo. Napríklad aj pekným darčekom. Perly sú v prípade mám určite správna voľba a to nielen symbolická. Hoci perly sú okrem iného aj symbolom mladosti či dlhovekosti. Darovať mame ku Dňu matiek perlový náhrdelník, náramok či náušnice znamená darovať darček, ktorý sa istotne stretne s pochopením a nikdy nezapadne prachom.

Perlovy_nahrdelnik_Mutiara_velke_perly_biela

A s vhodnými príležitosťami na obdarovanie výnimočných žien vo vašom živote ešte zďaleka nekončíme. Ďalšie špeciálne osobné príležitosti, kedy je vhodné vybrať ako darček pre ženu šperky či perly, si priblížime nabudúce.

Sledujte Družičku, dozviete sa viac :-).

Zdroj obrázkov: www.buka.sk