Perlove_nausnice_Node

Perlové šperky pre svadobnú mamu

Svadba nie je len o neveste, hoci práve ona stojí v centre pozornosti po väčšinu dňa. Ak sa zúčastňujete tejto významnej udalosti v inej pozícii, vôbec neveste jej šperky nemusíte závidieť. Práve naopak. Na rozdiel od farby šiat si totiž biele perlové šperky môžete dovoliť s rovnakým prehľadom ako nevesta.

Svadobnej mame nevesty či ženícha by zaručene nemal chýbať dôstojný perlový náhrdelník doladený náušnicami. Pokiaľ svadobná mama uprednostní menej zdobenú róbu, o to bohatšie môžu byť jej doplnky. Hoci ani jednoduchou šnúrou perál nič nepokazí, na svadbu si môže dopriať viac :-). Perlový prsteň s náramkom na jednej ruke upútajú pozornosť aj pokiaľ by na sebe iný šperk nemala.

 

Set_Mutiara_Tiga_(perlove_nausnice_naramok_a_nahrdelnik)_cierna

Farebné perly v tmavších odtieňoch určené pre svadobnú mamu vyznejú dôstojne a primerane jej pozícii. Obávať sa však nemusí ani klasickej perlovo-bielej, ktorá ju zaručene rozžiari a dodá mladistvý ráz.

 

Družičky a perlové šperky

Družičky ako nevestine pomocníčky, by tiež mali byť zladené s nevestou. A to nielen kvôli dokonalým svadobným fotografiám. Pokiaľ družičky nemajú rovnaké šaty, zjednotiť ich šperkmi, navyše perlovými, vyznie rafinovane a elegantne zároveň. Pokiaľ družičky nesiahnu hneď po perlových náhrdelníkoch, pekný prívesok perly na jednoduchej retiazke pozdvihne každý dekolt. Perlové náramky dozdobené mašličkou či kvetinou zaručene nezostanú nepovšimnuté a zjednotia družičky aj pokiaľ by neladili v ničom inom.

Alebo stavíte na kvetinkové perlové náušnice a prsteň s perlou? Mladistvo živé, krehko romantické a zaručene svadobné. Čo poviete?

 

Perlove_nausnice_Node

Vhodné šperky pre svadobných hostí

Ak sa zúčastníte svadby ako hosť, tiež si kvalitné šperky nemusíte odopierať. Práve naopak. Svadba je udalosť, ktorá si zaslúži kvalitu a luxus rovnako ako vy. Samozrejme v správnej miere, no tú perly zaručene majú a preháňanie im nie je vlastné. Pre hostí platí, zladiť šperky so šatami – prevedením, veľkosťou aj farebnosťou. Či siahnete po náušniciach, náhrdelníku, náramku, prsteni alebo brošni s perlou, v menšej alebo väčšej veľkosti, bielej či inej farebnosti, je už len na vás. Dôležité je cítiť sa príjemne a nesnažiť sa tromfnúť nevestu :-).

 

Perlovy_naramok_Mutiara_(stredne_perly)_biela

Užite si svadbu v akejkoľvek pozícii ako pravá dáma. S perlami :-).