Bu-butik_MICHELLE-TURQUOSE-FRONT

Záver roka je tu a s ním aj dlho očakávané koncoročné večierky. Na jednej strane sa na ne tešíme, na druhej nám spôsobujú vrásky tipu „čo na seba?“. Keď viete, kde na to, nie je to až také zložité. A nakoľko my vieme, radi vám s tým poradíme. Tentokrát sme pripravili výber šiat vhodných na rôzne tipy príležitostí nielen ku koncu roka. Výber strihov, materiálov a farieb je skutočne široký, stačí len zaloviť vo vodách Bu-butik.sk a uloviť si kúsok podľa svojich predstáv. Objavujte spolu s nami skvelé šaty na koncoročný večierok alebo akúkoľvek inú party.

Slušivé kokteilky nielen na vianočný večierok

Tak tieto sú moje favoritky do prvého zhliadnutia. Úplne jednoduchý strih, primeraný výstrih aj dĺžka a lesklý materiál spolu s rafinovaným viazaním, ktoré z nich robia predsa len niečo iné ako bežné biznis šaty. Práve vďaka tejto nenápadnej, rovnako farebnej i materiálovej stuhe na zadnom diely si môžete upraviť pás presne tak, ako práve potrebujete a zároveň vyčariť jemné riasenie, ktoré tieto kokteilové šaty oživí. Veľkosť či energetická výdatnosť slávnostnej večere vás teda nezaskočí :o), rovnako ako potreba prirodzeného pohybu. Upraviteľný pás je skrátka na nezaplatenie. Výrazné farby od petrolejovej, cez malinovú, po osudovú červenú až nadčasovú čiernu vyznejú v každom svetle. Či k nim zvolíte jemné perly alebo výraznejšiu bižutériu, je len na vás. Tieto šaty vám na vianočnom večierku nedovolia sedieť v kúte.

Bu-butik_memory-sukienka-z_3797
Zdroj obrázku: www.bu-butik.sk

Jednoducho elegantné šaty na rodinnú oslavu

Čaká vás rodinná udalosť, na ktorej sa chcete blysnúť svojím vyberaným vkusom? Dámske elegantné šaty s vreckami vám pomôžu nesklamať po všetkých stránkach. Počnúc strihom, pokračujúc materiálom až po zaujímavé maličkosti, v tomto modeli zaručene zapôsobíte na všetkých zúčastnených seriózne a zodpovedne a zároveň moderne i nadčasovo. Základný koktailový strih stavia na početných detailoch, vďaka ktorým je neodolateľný. Doplnené o primeraný výstrih v tvare V, nazberané krátke rukávy, zvýraznený širší pás a netradičné vrecká na sukni, tieto puzdrové šaty naozaj nepotrebujú nič viac. Vysoko kvalitný pevnejší materiál s podšívkou zabezpečí príjemné nosenie a z doplnkov si hravo vystačíte s úsmevom. Farebne aktuálne sýte prevedenia v 5-tich moderných odtieňoch poskytujú širokú škálu možností i kombinácií.

Bu-butik_MICHELLE-TURQUOSE-FRONT
Zdroj obrázku: www.bu-butik.sk

Zaujímavá kombinácia šiat na babskú jazdu

Hoci by sa mohlo zdať, že dámske jazdy sú o pohodlí, nie o šatách, častokrát je opak pravdou. Veď ktorá z nás by nechcela vyzerať super v spoločnosti svojich reprezentatívnych priateliek. Ak zvolíte tento zmyselný model evokujúci dvojzmyselnosť v každom detaile, určite inšpirujete nejednu z kamošiek. Vypasované šaty s volánom pôsobia ako top a sukňa, pritom sú zárukou toho, že nič sa vám nebude vykasávať ani pri energickej zábave. Pokiaľ chcete upútať pozornosť vo vrchnej časti vášho večierkového outfitu, bez pochýb sa vám to podarí. A to práve vďaka hlbokému výstrihu, strihaniu pod prsia, nazberaným rukávom a pásu zvýraznenému volánom, spod ktorého už pokračuje len veľmi jednoduchá, hoci priliehavá sukňa. Hladký elastický materiál a dĺžka do pol stehien dôkladne zvýraznia vaše vyšportované krivky, čo navyše podporí aj výrazná koralová farba.

Bu-butik_sukienka-z-rozcieciem-ko_1325
Zdroj obrázku: www.bu-butik.sk

Zaujímavá asymetria na šatách plných pohodlia

Zaujať strihom nie je zložité. Stačí staviť na asymetriu, ktorú tieto dámske šaty poskytujú v plnom rozsahu. Od mierne padavého lodičkového výstrihu, po prekladanú sukňu predĺženú na jednej strane. Inak veľmi pohodlné šaty z hladkej jemnej tkaniny komfortne padajúce a zahaľujúce vaše krivky majú dlhý rukáv a gumičku v páse, vďaka čomu sú vhodné aj tam, kde v úzkych šatách na ramienka nevydržíte. V jemných pastelových farbách ako ružová, béžová, sivá, či vo výraznej tmavomodrej vám zabezpečia neprehliadnuteľnosť i pohodlie v jednom. Či ich využijete na dámsku jazdu, večierok alebo inú príležitosť, nikdy vás nesklamú. Doplnené o dlhý kardigán z vás vždy spravia modernú dámu s vyberaným vkusom.

Bu-butik_roz1
Zdroj obrázku: www.bu-butik.sk

Ak by ste potrebovali poradiť ohľadne šiat a ich výberu, váš butik online tak určite rád a ochotne urobí, lebo svoje kúsky má zvládnuté na jednotku (máme to overené osobne :o)). Ak nemáte čas, netrápte sa a jednoducho im napíšte či zavolajte a nechajte si niečo pekné odporučiť. A ak to nestihnete na tohtoročný vianočný večierok, tak trebárs aj pod vianočný stromček. Veď príležitosť na nové šaty sa vždy nájde. :o)