Pohodlný outfit Orsay

Chystáte sa na svadobnú cestu, svadbu pri mori alebo len na každoročnú dovolenku? V každom prípade potrebujete niečo pohodlné na seba či už na cestovanie alebo samotný pobyt. A tak, aby som trošku vybočila z cesty každodennej svadobnej, tentokrát vám predstavím taký ležérnejší, možno športovejší outfitík, v ktorom sa budete cítiť tak pohodlne ako sa len dá. A pritom stále nebudete sivou myškou. Lebo veď práve dovolenky či cesty mimo bežnej reality sú tie, na ktoré sa celý rok tešíme (na svadbu pri mori iste celý život, nie každý rok :o))), preto aj na nich chceme vyzerať dobre a cítiť sa skvele. Poďme teda na to.

Pohodlný outfit Orsay

Capri outfit vhodný nielen na Capri

Capri nohavice

Orsay má vo svojich kolekciách naozaj všehochuť a v poslednom čase excelujú aj menej či viac športovými kúskami. Ja som zvolila takú strednú cestu a siahla po ležérnych capri nohaviciach so šnúrkou v páse alebo ak chcete, trojštvrťákoch. Trošku elegantnejšou verziou sú capri nohavice s mašľou v páse, ale keďže chceme cestovať, trošku športového nádychu nezaškodí.

Capri nohavice Orsay

víkendový outfit na cesty Orsay

Nohavice majú taký ten jednoduchý mrkváčsky strih s gumou a miernym riasením  v páse aj na koncoch nohavíc. Aj vďaka týmto detailom sú vynikajúco prispôsobivé akémukoľvek cestovateľskému či oddychovania hodnému pohybu, netlačia, neťahajú, neomínajú… skrátka sú komfortné, k čomu prispieva aj ľahký bavlnený materiál pripomínajúci denim, oproti ktorému je však super tenký a ľahký, takže vhodný aj do teplých letných dní. Guma a zúženie na nohách majú ešte jednu výhodu, a síce, dĺžku si môžete upraviť podľa aktuálnej nálady či počasia :o). Vrecká na zadnej časti sú len akože :o), pre pekné pozadie, no vpredu sú plnohodnotné.

Capri nohavice Orsay zozadu

Veľkosť 34 mi príde mierne väčšia, ale na pohodlné cestovanie je fajn. Ak však chcete vyzerať štíhlejšie, siahnite radšej po menšom čísle.

Príjemná modrá farba je kombinovateľná s čímkoľvek a do môjho konceptu je modrá vždy dobrá. Nie je taká tmavá ako čierna a vždy pôsobí mladistvejšie ako hnedá.

Fuksiový top bez rukávov

K dobrej modrej mám rada buď jemné pastelkové farbičky, alebo, keď mám chuť na niečo sýtejšie, tak fuchsiovú. Aj tentokrát som po nej siahla a capri nohavice som doplnila o bavlnený top bez rukávov s riasením vo výstrihu. Tento výstrih je parádny tým, že je prispôsobiteľný vašej aktuálnej nálade – môžete si ho otvoriť viac alebo menej :o), podľa toho, ako nariasite látku na šnúrke. Celkom praktické vetranie v trópoch :o).

Ruzovy top bez rukavov Orsay

Top mám vo veľkosti S, no zvládla by som aj XS, nakoľko tento je voľnejší.

K tomuto ležérnemu outfitu na leto rada nosím balerínky alebo nízke sandále (tieto sú naozaj pohodlné, lebo majú skvelú podrážku aj na dlhšie chodenie) a samozrejme väčšiu kabelku, lebo tých nevyhnutne potrebných vecí, ktoré treba mať vždy pri sebe, nikdy nie je dosť.

Čo poviete? Vybrali by ste sa takto na (ne)cesty? Alebo niekam inam? Píšte, budem sa tešiť. :o)

Autor foto: Erika Kollárová pre Družička.sk . Ďakujeme :o)

Sledujte Družičku - Dozviete sa viac

Záleží nám na tom, aby ste sa s Družičkou a u Družičky cítili bezpečne. Preto sa zaväzujeme, že budeme k Vašim údajom pristupovať maximálne diskrétne a zaobchádzať s nimi nadmieru zodpovedne.

Podľa zákona č. 428/2002 Z. z. o Ochrane osobných údajov má prístup k Vašim osobným údajom, ktoré nám poskytnete prostredníctvom formulára na pridanie Vašej svadby, len oprávnená osoba Družička.sk, ktorá ich v žiadnom prípade neposkytne tretím osobám.