elegantne_plesove_saty

Ples v opere bol odgongovaný, celebritné róby už dostali svoje hodnotenia, a tak je ďalšia plesová sezóna v plnom prúde. Kým v opere sa to tohto roku údajne nieslo v tmavých farbách, nakoniec sa najkrajšími šatami stali aj tak žiarivé. A presne o tom je plesová sezóna, o zábave, radosti, farebnosti a samozrejme krásnych šatách a účesoch. A nakoľko takéto záležitosti sú lákavé aj pre mňa, veď som Družička :o), povyberala som zopár inšpiratívnych kúskov. Čo na ne hovoríte? Ktoré by ste si vybrali pre váš ples vy?

Profi_banner_dlhy

Plesové šaty vo farbách

Začervenajte sa – hoci len na šatách

Červená má tohto roku údajne žiariť aj na róbach, preto červené plesové šaty nič nepokazia. Navyše budete neprehliadnuteľná.

Zdroj obrázkov: www.pinterest.com

 

Nadčasovo čierne plesové šaty

Správny strih, jemná čipka, rozparok tak akurát…čierne plesové šaty vás nielen zoštíhlia, ale urobia z vás vysoko elegantnú dámu. A hoci čierna na ples nie je až taká zaužívaná, dokáže urobiť svoje.

 

Zdroj obrázkov: www.pinterest.com

 

Vyfarbite sa v plesových šatách

V tom dobrom slova zmysle. Plesové šaty nemusia byť len seriózne (ne)farebné. Pestré a hravé farby či dokonca vzory vám pomôžu zažiariť nielen na tanečnom parkete.

banner_zmenaren_dlhy

Biela na šatách nielen pre nevesty

Plesová róba v snehobielej farbe už dávno nie je určená len pre nevesty a neohrdnú ňou ani skúsenejšie ročníky. Viete si predstaviť svoje plesové šaty na svadobný spôsob?

Zdroj obrázkov: www.pinterest.com

 

Plesová víla a jej šaty

Jemné pastelky vždy budú pôsobiť nežne a žensky a okrem plesu môžete tieto šaty využiť aj ako družička na letnú svadbu.

 

Zdroj obrázkov: www.pinterest.com

 

Rafinované odhalenie na plesových šatách

Rozparky tu vždy boli, aj budú. V poslednom čase sa začali objavovať v hojnom počte hlavne na chrbtovej časti, čo je v mnohých prípadoch výhoda odvádzajúca pozornosť od iných partií. Aby však pôsobili vhodným dojmom, je potrebná veľká dávka rafinovanosti. Plesové šaty s rozparkom, akýmkoľvek a kdekoľvek, preto voľte striedmo a s rozvahou.

Čipkovaná romantika a plesové šaty

Aktuálny vintage štýl sa prejavuje nielen vo svadobnej výzdobe, viazaní kytíc, ale aj v čipke na šatách. A hoci ide o novodobú čipku, tá si svoju dávku romantiky zachováva vždy. Čo poviete na takéto prevedenia?

Zdroj obrázkov: www.pinterest.com

 

Blýska sa na krajšie časy či šaty

Blyšťavé všeličo je vhodné hlavne na plesy, preto pokiaľ máte chuť zablysnúť sa, ples je to správne miesto. Plesové šaty s trblietkami v detailoch alebo rovno na veľkých plochách si stále môžete dovoliť.

 

Zdroj obrázkov: www.pinterest.com

 

A aké sú vaše predstavy o plesových šatách? Dajte nám vedieť v komentároch, budeme sa tešiť.

Veselú plesovú sezónu vám želám.