Ako schudnut do siat

Odpoveď na otázku je určite jednoznačná a kladná. Veď, ktorá z neviest by nechcela vyzerať dokonale vo svojom vysnívanom dni plnom šťastia, radosti a lásky?

Mnoho neviest začne riešiť svoju postavu v deň, kedy idú skúšať šaty, ktoré by si na svoju svadbu vybrali. Po vyskúšaní niekoľkých modelov dospejú k záveru, že by bolo treba urobiť nejakú zmenu. Ale aká zmena to bude? „Dám sa na rýchlu diétu, prestanem jesť alebo výrazne obmedzím jedenie, veď dokým bude deň D, určite schudnem“… Tento prístup je veľmi častý, ale nie je správny. Nie je správny minimálne z dvoch dôvodov. Prvým je určite zdravotné riziko a druhým, že nerieši dlhodobý problém nadváhy, ale iba krátkodobý cieľ.

Ako schudnut do siat
Zdroj obrázku: www.Afterellen.com

 

Vy však nechcete vyzerať dobre a dobre sa cítiť iba v ten krásny rozprávkový deň, ale chcete sa cítiť ako princezná v rozprávke pri svojom manželovi po celý život. Avšak na to, aby ste sa tak cítili a aby ste tak aj žili, musíte niečo urobiť a zrejme to nebude jednoduché, ale keď zmeníte svoje vnútro, rozmýšľanie, stravovanie a životný štýl, tak štíhlu postavu budete mať garantovanú!

Preto nesiahajte po rýchlych, pomaly „hodinových“ diétach alebo redukciách hmotnosti, ale zvoľte si takú metódu, ktorá Vás zmení od základu. Potrvá dlhšie časové obdobie, ale dlhodobý a trvalý úspech Vám zaručí.

Ako sa hovorí, zdravie máme iba jedno a to si treba chrániť. Nadváha a obezita nie je len estetický problém, ale hlavne problém zdravotný. Problémy nemusia dať na seba znať v počiatkoch, ale pri zanedbanej starostlivosti môžu viesť k trvalým následkom až smrti.

A veríme, že práve Vy chcete patriť medzi vysmiate manželské páry, ktoré nažívajú dlho s úsmevom na tvári a v plnom zdraví. Kto by nechcel mať svojho milovaného po svojom boku aj v 80ke?

Preto dámy, ale aj páni, tých sa to týka rovnako, mali by ste svojmu zdraviu venovať vyššiu pozornosť a neustále sa oňho starať. Nielen pre fotky a dobrý pocit zo svadby, ale pre dlhodobý zdravý život, ktorý Vám pomôže jednoduchšie zdolávať prekážky.

Ak hľadáte trvalú zmenu bez JOJO efektu, musíte zmeniť stravovanie a životný štýl, ktoré sú kľúčové. Takúto zmenu môžete absolvovať aj prostredníctvom redukčného programu PROTISSIMO, pod vedením MUDr. Martina Kleina. Ten Vás povedie celým procesom od chudnutia až po trvalú zmenu.

Protissimo_jedla_6ks_novinky_2014_male

Zdroj obrázkov: Archív Zdravo schudnúť

 

PROTISSIMO nesľubuje zázraky, ale rieši primárny problém, ktorým je nadváha a obezita spolu s cieľom trvalo udržateľnej zmeny. Odbornými konzultáciami, postupnou zmenou a chutnými jedlami PROTISSIMO Vám Dr. Klein aj spolu s jeho tímom pomôžu postupne zbaviť sa zlých návykov a prejsť k zdravému a harmonickému životu.

Ak Vás PROTISSIMO zaujalo, pre viac informácií navštívte www.zdravoschudnut.sk.