Valentin baliček 01

Do BEST WESTERN PLUS Hotela Belassi Bojnice

Jedno obdobie sviatkov je za nami a už nám na monitory zo všetkých strán klopú ponuky na ďalšie oslavy. Tentokrát zamilované. Ak aj Vy opäť rozmýšľate, čím potešiť svoju polovičku, no nechcete ísť na to nevhodným plyšovým spôsobom :-), máme pre vás overený tip. Veď čo môže byť dobrodružnejšie ako spoločne strávené chvíle s tým, koho milujete?

Oslávte deň svätého Valentína v štýlovom hoteli uprostred romantických Bojníc a vychutnajte si jeden druhého plnými dúškami. Družička testovala za vás a môže vám len potvrdiť, že vybrať si BEST WESTERN PLUS Hotel Belassi Bojnice  je tá správna, nielen valentínska, voľba.

Hotel Belassi_zelena_izba

Čo Vám ponúka Valentínsky pobyt v Bojniciach?

Bojnice a romantika majú odpradávna k sebe veľmi blízko. Okrem skvostu – jedného z TOP zámkov v Európe – ponúka toto milé kúpeľné mestečko oveľa viac ako len zaujímavú históriu.

Či si zvolíte sladké ničnerobenie v komforte a teplúčku alebo sa pôjdete pozrieť aj mimo hotela, je len na Vás. Od nás však vôbec odchádzať nemusíte J, práve naopak. BEST WESTERN PLUS Hotel Belassi Bojnice sa postará o váš valentínsky komfort so všetkým, čo k tomu patrí. U nás dostanete:

  • Komfortnú izbu v 4* hoteli len niekoľko metrov od Bojnického zámku na 2 noci
  • Ruža a fľaša šampanského na izbe
  • Bohaté raňajky formou bufetových stolov
  • Romantickú viacchodovú večeru pri sviečkach a príjemnej hudbe
  • Sladký dezert pripravený špeciálne na Valentína

V pešej vzdialenosti od hotela si môžete vychutnať:

  • Valentínsky program na Bojnickom zámku
  • Prechádzky v okolí zámku
  • Kúpanie či kávu v peknom areáli Bojnických kúpeľov

A navyše, u nás má láska zelenú počas celého roka J. Romantický pobyt v BEST WESTERN PLUS Hotel Belassi Bojnice si môžete užiť nielen na Valentína, ale aj na narodeniny, výročie zásnub alebo svadby, počas oslavy alebo ho darujte, navrhnite či odporučte ako darček.

Bude Vás zaujímať: Pobyt v Bojniciach ako (vianočný) darček

Hotel_Belassi_romanticka_vecera

Družička odporúča:

Izby v hoteli sú skutočne hodné 4* a vybavené okrem sušiča na vlasy aj možnosťou prípravy čaju či plným minibarom :-). Pokiaľ si plánujete dať večerný kúpeľ, požiadajte o izbu s vaňou.

Valentínsky jedálny lístok je zostavený špeciálne a skutočne lákavo, no určite sa oplatí prelúskať sa aj tým bežným. Navyše zdravé veci majú v tejto reštaurácii čoraz väčší priestor. Pokiaľ je váš žalúdok nastavený na ľahšie či vegetariánske záležitosti, neváhajte sa opýtať. Ochotný personál vám pripraví či upraví, o čo požiadate. K tomu skvelé vínko z pivníc nielen slovenských, ale aj celosvetových, dodá vášmu romantickému pobytu tú správnu príchuť. A nezabudnite na úúúúúžasné dezerty a lahodnú kávu. Tak tomuto my nikdy neodoláme :-).

Vyskúšajte aj vy a dajte nám vedieť vaše postrehy v KOMENTÁROCH. Budeme sa tešiť :-).

Do Valentínkovania priatelia

Valentin baliček 01

Pre bližšie informácie a rezerváciu Valentínskeho pobytu v BEST WESTERN PLUS Hotel Belassi Bojnice:

Kontaktujte Hotel Belassi Bojnice

Údaje označené * sú povinné

Snažíme sa zabrániť spamu. Prosíme, napíšte výsledok:

Poskytnutím Vašej e-mailovej adresy súhlasíte s jej použitím na reklamné účely Družička.sk - na zasielanie Newslettera, prípadne noviniek. Viac informácií o bezpečnosti údajov nájdete tu

Svoj súhlas môžete, samozrejme, kedykoľvek odvolať.