topanky_pre_druzicky_weddingserviceskenya.com

6. Matné topánky na svadbu

matne_svadobne_topanky_adworks.pk
Zdroj obrázku: www.adworks.pk

Nemôžete zohnať to pravé orechové, zato ste našli skvelé klasické kožené lodičky, ktoré vám sedia ako uliate? Nič nie je stratené. Svadobné topánky predsa nemusia byť len opätkovo vysoké a vysoko príťažlivé. V ideálnom prípade by mali byť aj vysoko pohodlné. A navyše, jednoduché topánky ľahšie vyzdobíte ako zdobené zjednodušíte. Takže pokiaľ vaše obľúbené matné lodičky postrádajú svadobného ducha, dodajte im ho napríklad aj vlastnoručne.

Bude Vás zaujímať: 10 tipov ako si vyzdobiť svadobné topánky

 7. Perleťové svadobné topánky

Ak máte rady lesk a svoj deň si chcete užiť aj v nablýskaných topánkach, siahnite po perleti či lakovaných lodičkách. Pôsobia honosne, sú neprehliadnuteľné a pokiaľ aj zaprší šťastie, väčšinou sú aj vodu odpudivé, takže výdrž majú o čosi lepšiu ako iné materiály. Ak volíte ako šperky perly, perleťové svadobné topánky vám určite zapasujú do konceptu. V prípade laku však laďte opatrne, aby ste sa príliš nepreblýskali. Predsa len, svadba je elegantná záležitosť.

perletove_svadobne_lodicky_bhldn.com
Zdroj obrázku: www.bhldn.com 

8. Pastelové topánky nielen pre družičky

Ak práve nemusíte sladkú ružovú, no trošku farby by to chcelo, siahnite po iných pastelkách a zlaďte svadobné topánky nielen pre družičky, ktoré si to určite môžu smelo dovoliť, v jemných odtieňoch. Lilavá, svetlo žltá, marhuľová, mätová…paleta je skutočne široká a v prípade jemných odtieňov z nej môžete vyberať naozaj smelo.

pastelove_balerinky_na_svadbu_wheretoget.it
Zdroj obrázku: www.wheretoget.it

 

9. Kontrastné svadobné topánky

Zvýraznite pekné detaily a do výrazného konceptu zahrňte aj svadobné topánky. Doplnky ladiace s topánkami aj vo výrazných farbách budú iné a efektne štýlové.

topanky_pre_druzicky_weddingserviceskenya.com
Zdroj obrázku: www.weddingserviceskenya.com 

10. Rôznofarebné topánky na svadbu

Pozdáva sa vám z každého rožku trošku alebo si vôbec neviete vybrať? Čo tak skombinovať kombinovateľné alebo siahnuť po viacfarebných vzoroch? Kvetinky, popisy a nápisy či čipky, alebo farebné špičky, aplikácie a ornamenty? Pokiaľ na to pôjdete srdcom a budete ladiť s mierou, určite nájdete niečo zaujímavé a možno aj vyčarujete niečo hand-made vo vlastnej svadobnej dielničke.

vzorovane_topanky_na_svadbu_weddingdresses
Zdroj obrázku: www.weddingdresses.com

 

Vybrali ste si? Alebo vám už vaše vysnívané svadobné topánky zdobia predsvadobnú zbierku doplnkov? Podeľte sa s nami v Komentároch. Teším sa na vaše tipy.

Čítajte aj: 10 farebných variácií pre svadobné topánky – Časť 1.