Platina_1

Jedno z najromantickejších období roka je v plnom prúde a pokiaľ ste sa rozhodli posunúť váš vzťah na vyšší level a zaobstarať si svadobné obrúčky, radi vám pomôžeme zorientovať sa v aktuálnych novinkách. Lebo obrúčky nie sú len obyčajné krúžky večnosti, ale veľká dizajnérska lahôdka, ktorá bude zdobiť vaše prsty celý nasledujúci spoločný život.

Aby vaše prstienky lásky boli aktuálne nadčasové, nahliadnite do súčasných trendov vo svete svadobných obrúčok, lebo nie je prsteň ako prsteň a vaša celoživotná láska si predsa zaslúži to najlepšie.

Platinové obrúčky na celý život

Platina je stelesnením čistoty na jednej strane a dlhovekej odolnosti na strane druhej. Synergia ukrytá v tomto symbole dodá vášmu vzťahu tú pravú dávku jin a jang, ktorú zaručene potrebujete. Obrúčka z platiny, bez akýchkoľvek prímesí iných kovov, je hypoalergénna, teda nielen symbolicky, ale aj prakticky čistá a vhodná rovnako pre alergikov i citlivú pokožku. Na druhej strane svadobné obrúčky z platiny so svojou pevnou odolnosťou vydržia veľmi veľa. Na prvý pohľad nenápadné, no na druhý vysoko nadčasové platinové obrúčky  zvládnu aj kritické situácie, sú teda ideálnou inšpiráciou do budúceho vzťahu aj po tejto stránke.

Platina_1 Platina_2

Svadobné obrúčky Eternity – symbol večnej lásky

Rovnako ako zásnubný prsteň už dávno nepodlieha len zaužívanej klasike s bielym očkom, aj svadobné obrúčky môžu mať mnoho podôb. Pokiaľ si potrpíte na symboliku, prípadne inklinujete k netradičnejším a honosnejším vzorom či kameňom vo farbách, prstene Eternity vás určite potešia. A pokým nevestina obrúčka Eternity je bohato zdobená, tá ženíchova môže byť len jednoduchým krúžkom z príslušného kovu, takže pánsky pragmatická a prakticky ústretová.

Ako symbol večnej lásky – eternity = večnosť, táto svadobná obrúčka navyše hovorí za vás. A zostať bez slov v takomto prípade sa celkom hodí :-).

Eternity_1 Eternity_2

Zásnubný prsteň a obrúčka ako ideálny pár

Svadobné obrúčky by vás oboch mali charakterizovať a rovnako ako vy dvaja pasujete k sebe, aj snubný prsteň s obrúčkou vytvárajú akýsi symbolický pár na prste vašej vyvolenej. Aby do seba zapadli nielen dizajnovo, ale aj tvarovo a to skutočne dokonale a navyše nenápadne, svadobné sety obsahujúce svadobnú obrúčku kopírujúcu zásnubný prsteň sú viac ako ideálnym riešením. Maximálne jemné a pritom vysoko rafinované prevedenie tohto spojenia poteší každé oko či očko. A výber 2 v 1 je aj pre partnera hneď o polovicu jednoduchší. :-)

Ak navyše nie je zvyknutý nosiť prsteň a svadobná obrúčka je preňho či už z pracovného alebo iného hľadiska riziková, prsteň pre ženícha k tomuto setu môže byť len minimalisticky jednoduchý. O to väčšiu slasť z kvalitného šperku si môže vychutnať nevesta, ktorá to určite ocení.

Set_1 Set_2

Želáme vám šťastný výber.