druzicka_brokatove_saty

Nemáte radi jednotvárnosť? Láka vás spestriť si aj bežný deň niečím zaujímavým, niekedy netradičným, každopádne však atraktívnym? Čo tak vzory na šatách? Vyjdite zo sivej každodennosti a rozžiarte si aj zamračený deň veselým, kreatívnym či akýmkoľvek iným vzorom na oblečení. Vzorov sa nemusíte báť, práve naopak. Namixované so správnou dávkou ženskosti a uplatnenia nášho šiesteho zmyslu, doladené jednofarebnými doplnkami, vhodnými materiálmi či kúskami oblečenia budete iná a in zároveň.

druzicka_kvetinove_saty

druzicka_kvetinove_saty

Kedy a kam nosiť vzorované šaty?

Vzory na bežný deň

Ak sú vaše dni spojené so sedením v kancelárii, vedzte, že ani tam nemusíte pôsobiť nudne sivo myškovsky :-). Stačí oživiť svoj outfit správnym vzorom a nielen váš deň bude hneď radostnejší. Nemusíte hneď žiariť ako neónka, práve naopak, vhodné vzory nahradia výrazné farby a splnia si svoju úlohu pragmaticky zodpovedne. A keď už sme pri tej praktickej stránke, vzory ideálne zakryjú aj menšie nehody či prešľapy, ktoré sa v zápale práce môžu prihodiť kedykoľvek. :-)

Pokiaľ v tejto sezóne stavíte na miernu geometriu, nič tým nepokazíte. Trendy sú dokonca aj vzory á la mapa, novinové správy i nápisy, tetris či rybia kosť. Ak ste za jemnejšie florálne motívy, tie sú žensky nadčasové rovnako ako klasickejší žakárový vzor a o námorníckych pásikoch bude reč nabudúce.

druzicka_vzorovane_saty

druzicka_vzorovane_saty

druzicka_vzorovane_saty

Čipkované šaty na slávnostnú príležitosť

Čipka je sama o sebe jedinečným vzorom. A v posledných sezónach dosť žiadaným. So svojou ženskou rafinovanosťou a čipkovou nežnosťou sú čipkované šaty na slávnostné príležitosti ako stvorené. A nehovoriac len o svadbe, na ktorej sa to čipkami len tak hemží, hoci vôbec nemusí ísť len o maximalisticky romantický vintage štýl. No keď sme už svadobne naladení, čipkované šaty nemusí nosiť len nevesta, rovnako dobre v nich vyznejú aj družičky, svadobné mamy či iné dámy v pozíciách svadobných hostí.

Čipku si však nemusíte zvoliť len na váš najväčší veľký deň. Čipkované šaty využijete aj na inú rodinnú oslavu, výročie či jubileum, alebo krstiny či dokonca promócie. Čipka na plesových šatách či ako ozvláštnenie šiat na Stužkovú vyznie rovnako dobre. S patričnou dávkou jemnocitu budete v čipke pôsobiť vždy neodolateľne žensky.

druzicka_cipkovane_saty

druzicka_cipkovane_saty

Brokátové šaty na svadbu

Brokát bol odjakživa spájaný s honosnosťou a exkluzivitou. Jeho reliéfny povrch a zlaté pretkávania z neho robia skutočne žiarivý základ akýchkoľvek šiat hodných veľkej príležitosti. Pokiaľ plánujete svadbu na zámku, oblečte svoje družičky do brokátových šiat a vaše svadobné fotky budú ako vystrihnuté z historického obdobia. V brokátových šatách zapasujete aj do honosne zdobeného barokového kostola, kaštieľa či do iného zaujímavého priestoru. Ak sa teda potrebujete zladiť nielen s príležitosťou, ale aj miestom, okrem strihu myslite aj na materiál. Brokát vám rád vyjde v ústrety a do veľkolepého dňa vás povedie s jemu príznačnou gracióznosťou.

druzicka_brokatove_saty

druzicka_brokatove_saty