druzicka_kvetinove_saty

Jar sa nám vybúrila rýchlosťou zmeny aprílového počasia a určite oceníte, keď sa zobudíte do jedného pekného slnečného rána, kedy sa teplomer bude šplhať do letných teplôt a vy budete pripravená byť upravená expresne rýchlo. Lebo v šatníku už na vás budú čakať tie správne šaty :-).

Aby sa tak mohlo stať, posvietime si dnes na letnejšie strihy, farby a vzory, ktoré zaujmú nielen na šatách, ale aj iných kúskoch dámskeho oblečenia.

Kedy sa na šaty či iné kusy odevu hodia kvety viac ako v lete? Aby ste si kvitnúce obdobie vychutnali naplno, zariaďte si kvetinkovo aj v šatníku. Kvetinové vzory sú vrcholne ženské a v správnej farebnosti dokážu s outfitom priam divy, ktorými sa v nich stanete i vy :-). Kvetiny na šatách pritom majú mnohopočetné výhody.

kvetinove_vzory_na_letne_saty_06

Aké sú výhody vzorovaných šiat?

Vzorované oblečenie ako základ i doplnok

Okrem toho, že kvetinové šaty, topy a iné trendy kúsky sú základným kúskom vášho odevu, plnia aj funkciu doplnku, preto sa nemusíte trápiť, ako ho ďalej dokombinovať (to pre tie pohodlnejšie z nás :-)).

kvetinove_vzory_na_letne_saty_01

Vzory na šatách do práce i na večer

Výraznejší vzorovaný zvršok v aktuálnych pastelových farbách môžete obliecť cez deň do officu, kým farebne výraznejšie oblečenie si nechajte na večer či na kávu s priateľkami. Primerane veľkým a hustým vzorom vo vhodnej farebnosti nič nepokazíte, pokiaľ k nemu pristupujete s mierou a správnou dávkou intuície, ktorú má bez pochýb každá z nás :-).

kvetinove_vzory_na_letne_saty_02

Predvídavé vzory na každý deň

Navyše vzorované šaty, sukne či blúzky majú aj svoje pragmatické výhody, ktoré oceníte, pokiaľ máte aktívnu či akčnú prácu alebo sa vo vašej blízkosti pohybujú malé ratolesti. Tie sú totiž priam magnetom na fľaky a škvrny rôzneho druhu, ktoré vzorované materiály sofistikovane prijmú za svoje, preto vo svojej činnosti môžete pokračovať naďalej, bez akýchkoľvek extra výkyvov nálad.

kvetinove_vzory_na_letne_saty_03

Kvetiny na šatách bez následkov

Navyše ak máte peľovú alergiu, kvety na šatách si môžete dopriať priam plným priehrštím :-). Tak neváhajte a prevoňajte svoj šatník kvetinovými vzormi, ktoré vám zaručene zdvihnú náladu a vyčaria úsmev i v zamračenom počasí.

kvetinove_vzory_na_letne_saty_04

Čipkované šaty ako ženská zbraň

Pokiaľ máte radi jemnosť v každom detaile a aj vzory sú vám bližšie skôr v tóne farebného podkladu, siahnite po vzorovaných jednofarebných brokátoch či čipkách, ktoré sú ako stvorené na slávnostné príležitosti. Navyše v aktuálnych trendy farbách roku 2016, teda Rose Quartz a Serenity Blue, pôsobia romanticky až rozprávkovo.

 

Čítajte aj: Vzorované šaty sú vhodné na takmer každú príležitosť

Sledujte Družičku - Dozviete sa viac

Záleží nám na tom, aby ste sa s Družičkou a u Družičky cítili bezpečne. Preto sa zaväzujeme, že budeme k Vašim údajom pristupovať maximálne diskrétne a zaobchádzať s nimi nadmieru zodpovedne.

Podľa zákona č. 428/2002 Z. z. o Ochrane osobných údajov má prístup k Vašim osobným údajom, ktoré nám poskytnete prostredníctvom formulára na pridanie Vašej svadby, len oprávnená osoba Družička.sk, ktorá ich v žiadnom prípade neposkytne tretím osobám.