Saty na svadbu pre hosti s bolerom Orsay

Ani nevieme ako a leto sa nám prehuplo do druhej polovice. To však neznamená, že už všetko končí a máme prestať žúrkovať či svadbovať :o). Práve naopak, treba si čas letný vychutnávať ešte intenzívnejšie, aby sme potom v zime mali dostatočnú kondičku na vianočné večierky :o). Ale nie tak celkom o tom som chcela, hoci také tancovanie tiež dá zabrať. Aby sa nám však trénovalo príjemnejšie, chce to samozrejme vhodný outfit. A tak sme si zase raz posvietili na šaty. Tentokrát štýlovo presne na moju nôtu – jednoduché, a predsa sofistikované :o).

Saty pre druzicky pudrove Orsay

 

Puzdrové šaty s korálikmi na svadbu i do divadla

Stavajú na úplne jednoduchom strihu ozvláštnenom rafinovanými detailmi, ktoré z nich robia skutočne šaty hodné otočenia sa :o). Puzdrový strih bez rukávov dokonale vytvaruje siluetu, takže ak sa je čím chváliť, tieto šaty to urobia za vás. Slušivá dĺžka tesne nad kolená je taká akurát ako na spoločenské udalosti, tak aj na letnú párty v záhrade. Skutočne len mierny výstrih je v prednej časti lemovaný malinkými korálikmi vo farbe šiat a striebornej. Tento praktický náhrdelník ďalej pokračuje skladmi na hrudi oživujúcimi vrchný diel šiat.

Saty na party Orsay detail

Aby však pozornosť nebola sústredená len na vrchné partie, sukňa je doplnená cik-cak skladmi siahajúcimi od pása smerom nadol. Zadný diel je už len úplne jednoduchý s gombičkou vo výstrihu kvôli jednoduchému obliekaniu. Nakoľko celé šaty sú v jednej farbe – aktuálnej trendy pudrovo-marhuľkovej, aj napriek zložitejším detailom vôbec nepôsobia prehnane, práve naopak, vysoko elegantne.

Pozdrove saty s koralikmi Orsay

Prispôsobivý materiál – elastická zmes polyesteru a elastanu s rovnako pružnou podšívkou (vďaka ktorej nepresvitajú) sa prispôsobí každému pohybu, takže aj napriek úzkemu strihu sa v nich pohodlne môžete baviť až do rána, v čom vás podporia aj vynikajúco strihané prieramky, vďaka ktorým ich nespotíte po prvom tanečnom kole :o).

S čím kombinovať družičkovské šaty s korálikmi?

Práve vďaka korálikom vo výstrihu už nemusíte investovať do ďalších doplnkov. Ak by vám to predsa len nestačilo, siahnite po veľmi jednoduchých gorálkach na členok či na ruku, aby ste zbytočne neodpútavali pozornosť od strihu, ktorý si ju naozaj právom zaslúži.

Vysoké opätky predlžujúce celú siluetu sú nevyhnutnosťou, rovnako ako praktická malá kabelka. V Orsay si isto vyberiete aj nejaké to bolero či kardigán na chladnejšie augustové večery.

Nakoľko farebne sú šaty neutrálne, veľmi jednoducho k nim doladíte skutočne čokoľvek, no do vzorov by som osobne nešla, skôr do kontrastnejších farieb.

Saty na svadbu pre hosti s bolerom Orsay

Ja som síce slnko tohto roku ešte poriadne nevidela, teda ani ono mňa :o), ale pokiaľ už máte tohtoročný bronz na sebe, v tomto jemnom marhuľkovom odtieni budete vyzerať naozaj neodolateľne.

A ako sedia? Posúďte sami :o).

Kam nosiť tieto pekné šaty?

Či už budete za družičku alebo za párty parťáčku, v puzdrových šatách vyniknete na každej akcii. Kľudne ich môžete využiť aj ako nevesta po polnoci. Dnes už mnohé nevesty siahajú po krátkych šatách na prezlečenie. A keď nám leto skončí a príde čas divadelných predstavení či večierkov, v týchto šatách sa nestratíte ani tam. Jemné puzdrové šaty s korálikmi sú využiteľné na mnohé príležitosti, vďaka čomu váš šatník nebude preplnený, zato vy budete vždy žiariť. A presne bonus tohto typu ja dokážem plne oceniť :o).

Pudrove saty kratke Orsay

Ak ich ešte nemáte, zaobstarať si ich môžete priamo tu . Tak šop-šop do shopu :o).

Orsay máme naozaj radi (a nielen ja :o), takže čoskoro vám predstavíme ďalšie zaujímavé kúsky z ich kolekcie.

Autor foto: Erika Kollárová pre Družička.sk . Ďakujeme :o)

Sledujte Družičku - Dozviete sa viac

Záleží nám na tom, aby ste sa s Družičkou a u Družičky cítili bezpečne. Preto sa zaväzujeme, že budeme k Vašim údajom pristupovať maximálne diskrétne a zaobchádzať s nimi nadmieru zodpovedne.

Podľa zákona č. 428/2002 Z. z. o Ochrane osobných údajov má prístup k Vašim osobným údajom, ktoré nám poskytnete prostredníctvom formulára na pridanie Vašej svadby, len oprávnená osoba Družička.sk, ktorá ich v žiadnom prípade neposkytne tretím osobám.