namornicke-saty-kratky-dlhy-rukav

Konečne tu máme čas letných horúčav, na ktoré sme obzvlášť tohto roku tak neskutočne dlho čakali (teda ja určite :o)) a to je obdobie plné slnka, kvetov, mora, vôní alebo aspoň letných fantázií :o). Bez pochýb k tomu všetkému patria nové šaty :o) a tak sme opäť vyberali. Tentokrát sme siahli po obľúbenej letnej téme námorníkov. Ak vás námornícke pásiky a farby opantali tak ako nás, smelo do toho. Lebo námornícka éra len tak rýchlo neskončí, u nás teda zaručene nie :o).

Klasicky námornícky pásikavo – i na šatách

namornicke-saty-kratky-dlhy-rukav

Nadčasová klasika sa hodí do každého šatníka. A námornícke pásiky ňou určite sú. Dokonca až natoľko, že sa hodia malým i veľkým, v každom veku, veľkosti i prevedení. Ak k tomu pridáte správne strihy a pohodlné materiály, nie je čo váhať. Tieto športové námornícke šaty na leto stavili na úplne jednoduchý strih, vďaka ktorému vyznejú presne tak, ako majú. Skvelou správou je, že tieto šaty môžete mať nielen s rôznou hrúbkou pásikov, ale i rôznou dĺžkou rukávov – od krátkych po trojštvrťové. Preto tieto športové šaty s pásikmi využijete počas horúceho dňa i na večerných prechádzkach pri mori, od skorého až do neskorého leta, v prímorských letoviskách i v meste. Bielo modré šaty na leto skombinujete nielen s odvážnou červenou, mladistvou žltou, (ne)cukríkovou ružovou, neónovou oranžovou…ale skrátka so všetkými farbami z letovej palety, čo je ďalším veľkým nijako neobmedzujúcim plusom. Od svetríkov a boleriek, cez topánky, kabelky až po najdrobnejšie doplnky, vždy budete iná, vždy originálna a dlhodobo IN.

Zacielené na farbu – morské modré šaty bez vzoru

sportove-saty-na-leto

Ak vám z námorníckej témy učarovala viac modrá ako pásikavá, vôbec nemusíte hádzať nádej do mora. Jednoducho kombinujte farebne, nie vzorovo, prípadne veľké plochy prenechajte farbám a menšie vzorovaným doplnkom. Športové šaty v morskej modrej farbe si priam žiadajú prímorsky ladené doplnky, na ktorých sa môžete vyblázniť do zbláznenia. Prívesky, náušnice či náramky v tvare kotvy, lana alebo kormidla vyniknú najlepšie práve na nevzorovanom podklade. Rovnako ako vaša nová letná kabelka či pásikavé balerínky. A kým sa príjemný viskózovo-elastanový materiál v symbióze s jednoduchým a zároveň praktickým strihom postarajú o vaše krivky, vy sa môžete venovať detailom. Lebo na detailoch záleží :o).

A nakoľko námorníčky nenosia len šaty, na ďalšie zaujímavé kúsky si posvietime čoskoro.

Sledujte Družičku - Dozviete sa viac

Záleží nám na tom, aby ste sa s Družičkou a u Družičky cítili bezpečne. Preto sa zaväzujeme, že budeme k Vašim údajom pristupovať maximálne diskrétne a zaobchádzať s nimi nadmieru zodpovedne.

Podľa zákona č. 428/2002 Z. z. o Ochrane osobných údajov má prístup k Vašim osobným údajom, ktoré nám poskytnete prostredníctvom formulára na pridanie Vašej svadby, len oprávnená osoba Družička.sk, ktorá ich v žiadnom prípade neposkytne tretím osobám.