outfit pre druzicku bledy Orsay

Aj vy trávite väčšinu leta v práci, nakoľko práve v lete je najvyššia sezóna? Tak potom isto riešite, rovnako ako ja, čo na seba. Teda, ja to vďaka v(ý)hodným kombináciám v šatníku a tiež nedostatku času až tak intenzívne neriešim, no tentokrát opäť raz prišla jedna z tých chvíľ, keď som mala príležitosť, tak som sa jej zodpovedne chytila a vykreovala takéto outfity.

letny outfit Orsay kvetinovy top

 

Pracovný look na každý deň

Ak nie ste práve nadšenkyňou šiat či sukní, no rada kombinujete topy s nohavicami, tentokrát mám niečo práve z tohto súdka. Lebo dobre padnúce nohavice by mali mať svoje miesto v každej skrini, aj tej viac šatovej. V Orsay kolekcii majú toto leto klasicky nenápadné zúžené nohavice s rozparkami s vyšším sedom, z pevnejšieho materiálu, v jemnej púdrovej farbe marhuľového odtieňa (majú aj iné, nápadnejšie, ale tieto sa mi hodili viac) a topy, topy a topy :o).

A takéto kombinácie mi z toho vyšli:

uzke nohavice, top, svetrik Orsay druzicka

Orsay svetrik na kazdy den

Púdrové nohavice a top s kvetinovým vzorom

Tak tieto nohavice a top boli stvorené skutočne jeden pre druhého. Farebne totiž ladia úplne dokonale (asi preto ich má na sebe aj modelka :o), nielen ja). Vďaka nápadnejšiemu vzoru ani v tak jemnej farbe akou je táto púdrová vôbec nezaniknete, práve naopak. Sústredíte pozornosť na vrchné partie a preplávate dňom maximálne trendy. Tento topík má okrem toho skvelého strihu s mini volánovými rukávmi a rovnakotvarým nazberaným stojačikom aj romatické zaväzovanie na mašľu na zadnom diely nad krčným rázporkom pre jednoduchšie obliekanie.

top s kvetinou a ruzovy svetrik Orsay

Top je z chladivého saténového materiálu z prednej strany a pohodlnej bavlny s elastanom na zadnom diely. Kedysi som týmto dvojtvarým chameleónom nevedela prísť na chuť, no keď som jedného vyskúšala, hneď som pochopila, že sa v nich ukrýva rafinovanosť sama. Kým predná časť dokonale vyznie na honosnejšom materiály a zároveň sa nemá šancu pokrčiť tak, ako zadný diel, ten je pri opieraní vo vyhriatom letnom aute či celodennej kancelárskej šichte za počítačom určite praktickejší v nekrčivom, savom, bavlnkovom prevedení. A presne tak je tomu aj v tomto prípade.

top s kvetinovym vzorom Orsay

 

Top s korálikmi a mašľou

Ďalšou rovnako farebnou, no pre mňa o čosi elegantnejšou kombináciou je top s korálikmi a mašľou v dekolte. Asi som tohto roku prepadla korálikovému ošiaľu a možno je to len moja svadobná úchylka :o), no tieto gorálkoidné záležitosti sa mi naozaj páčia a mám ich už v skrini viacero. Nakoľko mi prídu naozaj veľmi elegantné a jednoducho kombinovateľné, teda vhodné na viac príležitostí, nielen svadobných a to je pri mojom šatníkovom minimalizme dosť výhodná symbióza :o).

pudrovy top s koralikmi a maslou Orsay

Gorálkový top úplne jednoduchého strihu bez rukávov púta pozornosť práve svojím lemovaním malého lodičkového výstrihu s riasením. Tieto malé výstrihy mám naozaj rada, lebo sú do práce či na slávnostnejšie pracovné príležitosti presne také, aké majú byť – zbytočne neodstávajú, nevejú, neodkrývajú to, čo nemajú, skrátka sedia ako priľahnuté :o).

Lem na tope je v tomto prípade v prednej časti husto posypaný korálikmi v rovnakom odtieni ako samotný top, na ľavej strane ukončený fixnou mašľou (nemusíte ju viazať, čo je paráda, lebo toto mi žiaľ nikdy nešlo, obzvlášť na behu nie :o)).

pudrovy top s maslou a koralikmi Orsay druzicka

Púdrovo-marhuľový top môžete kombinovať nielen s nohavicami v rovnakej, ale i akýmkoľvek iným spodným dielom v kontrastnej farbe. Osobne mám rada námornícku modrú, ktorá mi príde jemnejšia ako čierna a čistejšia ako hnedá a na leto je ako stvorená (hoci pre mňa je tá pravá na celý rok :o)).

Materiálovo je top opäť iný z prednej a zadnej strany. Kým predný diel pôsobiaci honosnejšie je viskózový so štruktúrou, vzadu je to opäť pohodlný bavlno-elastan.

top s maslou a koralikmi Orsay

Vďaka svojmu slávnostnejšiemu korálikovému vzhľadu tento top môžete využiť aj ako družička, svadobná mama či hosť na svadbe. A neveste sa určite zíde na spoločnú večeru pred svadbou či rozlúčkový obed po nej. Veď svadba netrvá len jeden deň a nie celý čas trávite vo svadobných šatách :o).

Kvetinový top s volánmi

A aby som to celkom nezapúdrovala, siahla som aj po inej farbe, a síce, jemnej modrej s kvetinovým vzorom. Tento kúsok pôsobí romanticky rozprávkovo a taký skutočne je. Ľahký, vzdušný, strihovo nenáročný, zato detailovo doladený – s dvojito-volánovými rukávmi i zdobením vo výstrihu je skrátka zasnene letný. Ak patríte medzi romantické duše, počaruje vám na prvý pohľad.

Materiálovo aj v tomto prípade zvíťazila praktickosť a predný viskózový, mierne priehľadný diel je podšitý, kým zadný je klasicky bavlneno-elastický a jednofarebný.

kvetinovy top s volanmi Orsay

Kvetinový top s volánmi je kombinovateľný okrem neutrálnych nohavíc aj s mnohými ďalšími kúskami z aktuálnej Orsay kolekcie, ktoré vždy dokonale myslia práve na optimálne kombinovanie jednotlivých vecí navzájom.

V tomto tope zďaleka nemusíte chodiť len do práce, hoci keď ho raz oblečiete, budete ho vláčiť na sebe všade. Vhodný je aj na prechádzku či kávu s priateľkami, na letné rande cez deň i na večer, garden party a rozlúčku so slobodou… veď vravím, nebíčkovomodrá láska na každý deň :o).

outfit Orsay modry top a svetle nohavice

Všetky topy sú veľkosti XS, nakoľko klasické S-ká mi prišli tentokrát väčšie. A k nohaviciam  musím poznamenať, že na veľkosť 34 mi prídu pritesné, tak radšej objednávajte o číslo väčšie, aby ste sa mohli aj najesť a pohodlne hýbať, nakoľko v akejkoľvek práci je to dosť dôležité (teda, pri mojom ustavičnom pobehovaní určite).

Už ste si vybrali svoj outfit do pracovnej pohody? Dajte nám vedieť v komentároch.

Autor foto: Erika Kollárová pre Družička.sk . Ďakujeme :o)

Sledujte Družičku - Dozviete sa viac

Záleží nám na tom, aby ste sa s Družičkou a u Družičky cítili bezpečne. Preto sa zaväzujeme, že budeme k Vašim údajom pristupovať maximálne diskrétne a zaobchádzať s nimi nadmieru zodpovedne.

Podľa zákona č. 428/2002 Z. z. o Ochrane osobných údajov má prístup k Vašim osobným údajom, ktoré nám poskytnete prostredníctvom formulára na pridanie Vašej svadby, len oprávnená osoba Družička.sk, ktorá ich v žiadnom prípade neposkytne tretím osobám.