Damsky-sportovy-overal

Ak sa v šatách a sukniach necítite vo svojej koži a patríte skôr medzi zástankyne nohavicových kúskov v každom počasí, potešíme tentokrát vás. Užiť si pohodlie a pritom vyzerať žensky sexy môžete totiž v čomkoľvek vhodne skombinovanom. Vôbec to pritom nemusia byť len šaty či sukne. Posvietili sme si na letné nohavice a ich prevedenia z vášho obľúbeného Bu-butik.sk a vyskúšali sme nasledovné:

Háremové nohavice – komfortná zóna zaručená

haremove-nohavice-bezove

Túžite si leto vychutnať v pohodlí pohodlného outfitu? Háremové nohavice vám ho zabezpečia v plnej miere i kráse. A hoci by sa vám na prvý pohľad mohli zdať neforemne nevkusné, na chuť ich výhodám prídete expresne rýchlo. V letných horúčavách totiž niet nad pohodlnejší strih nohavíc ako dokážu ponúknuť práve háremovky. Tieto, z ponuky Bu-butik.sk tak navyše ani nepôsobia, nakoľko štíhle nohy inklinujú skôr k slim fit strihom, no v týchto sa zaručene potiť nebudete. Široká guma a riasenie v páse, postranné vrecká a príjemný padavý splývavý materiál sú ako stvorené do letných horúčav na mestskej promenáde, v kine či na káve s priateľkami. V pohodlných nohaviciach na leto zvládnete aj naháňanie za drobcom či rodinnými nákupmi, cestovanie na dlhé trasy, letné dni plné nepríjemností (akýchkoľvek) i čokoľvek iné. A že sa hodia len k športovým topánkam, je veľkým omylom. S lodičkami vyzerajú tak štýlovo ako práve potrebujete. Stačí sa v nich len správne nosiť :o).

Nohavice do pohody

damske-sportove-nohavice-bledomodre

Dámske športové nohavice ležérneho štýlu sú skutočne do pohody. A to nielen totálne bavlneným materiálom, ale i strihom. Široká guma v páse korešpondujúca s gumovými patentmi na spodkoch nohavíc umožnia pohodlne dýchať za každých okolností i teplôt a v letnej búrke skrátiť strih na prakticky potrebnú dĺžku. V bokoch mierne rozšírené, následne sa zužujúce dámske nohavice v tmavom i bledom džínsovom odtieni primárne pôsobia športovo, ale svoje stále miesto si zaručene obsadia aj v šatníku nešportových fanyniek. Veď oddychovať, či už aktívne alebo pasívne, potrebujeme všetci. A štýl dnes patrí aj k oddychu. :o)

Pohodlný overal do koča i do voza

Overaly sú vysoko pragmatické kúsky synchronizujúce nohavice a topy v jednom bez zbytočnej námahy. Ale nie je to len o lenivosti či pohodlí, lebo taký overal dokáže aj viac ako šetriť miesto v skrini a váš čas pri rozhodovaní, čo na seba. Vie byť rovnako pracovný ako oddychový, prakticky denný i zvodne nočný, športovo ležérny i sexy elegantný. A pokiaľ je pre vás v lete pohodlie to pravé osviežujúce, vhodný overal sa vám určite zíde.

Damsky-sportovy-overal

Tentokrát sme vyskúšali športový khaki overal, ktorý stavil na minimalistický strih podčiarknutý padavým príjemným materiálom, čoho výsledkom je maximálny komfort okorenený sexy detailmi. Väčší lodičkový výstrih dokáže sofistikovane odhaliť ramená, úzke nohavice zvýraznia štíhle nohy a jednoduchá šnúrka v páse nenápadne oddelí vrchný a spodný diel, čím im dodá požadovanú symetriu. Trojštvrťové rukávy a dlhé nohavice suplujú svetrík a pančušky, keď sa pri západe slnka ochladí, takže ani batožina navyše nie je potrebná. S lodičkami na podpätkoch na večer alebo s balerínkami na ráno, v tomto overale si vychutnáte pohodlie z každej perspektívy. Svojou strihovou i farebnou jednoduchosťou je kombinovateľný naozaj s čímkoľvek, preto vám v tomto smere dáva úplne voľnú ruku a zároveň krídla.:o)