damske_saty_ackove

Spravte si každý deň výnimočným. Stačia k tomu drobnosti a pozitívny pohľad na svet. Niekedy je to káva, čokoláda, inokedy pekné šaty, v ktorých sa cítite skvele a hneď sa môžete ľahšie sústrediť. Možno sa to zdá zanedbateľná malichernosť, no určite takou nie je. Obzvlášť pre nás, ženy :o). Ak teda ešte (alebo už zase raz :o)) nemáte v šatníku tie správne šaty, ktoré by ste najradšej nosili každý deň či celý deň, nakuknite s nami do nášho i vášho obľúbeného Bu-butik.sk . Určite si vyberiete či už zo stálej ponuky alebo noviniek. A aké môžu byť aj vaše šaty na každý skvelý deň?

Športové šaty so zaujímavým výstrihom

saty_s_asymetrickym_vystrihom

Ak vám vysoká elegancia v práci nevonia, nie je nevyhnutná, prípadne si ju kvôli povahe pracovných povinností nemôžete dovoliť, no aj napriek tomu by ste rady vyzerali atraktívne, siahnite po športovom strihu. Šaty s asymetrickým výstrihom vám pomôžu zdolať každodenné pracovné nástrahy a zároveň vyzerať šik. A to nielen pomocou prakticky vyhrnutých rukávov, ktoré sa občas zídu pri každej práci :o). Dĺžka tak akurát, príjemný materiál aj farby do koča i do voza robia z týchto šiat tie pravé orechové pre športovo-elegantné dámy so štýlom. Nepravidelný výstrih dodáva šatám šmrnc a tunelík v páse pravidelne rozdeľuje siluetu. Vhodné k lodičkám rovnako ako k balerínam, čižmám nízkym i vysokým, skrátka perfektný univerzálny kúsok na každý deň. V khaki, čiernej alebo šedo-melírovanej farbe ide o vynikajúce pracovné šaty vhodné do interiéru i do terénu.

Biznis šaty s golierom a manžetami

saty_s_bielym_golierom_manzetami

Trávite väčšinu pracovného času v kancelárii, za prepážkou či na očiach klientov? Alebo jednoducho rady pôsobíte upravene aj na školských prednáškach? Šaty so stojačikom a bielymi manžetami majú slovo biznis zapísané v strihu. Navyše v tejto modro bielej kombinácii pôsobia viac ako dôstojne, hoci aj sivá a čierna majú v tomto prípade zaručené svoje čaro. Úplne základný puzdrový strih s dlhými rukávmi pozdvihujú na vyšší level biele manžety a menší golier. A presne to im celkom stačí na to, aby z vás spravili kancelársku divu. Hladký materiál s prímesou elastanu pekne priľne na telo a neobmedzuje v pohybe, kým dlhý skrytý zips na chrbte vám pomôže vkĺznuť do nich bez akýchkoľvek problémov. Či ich doplníte opaskom, dlhým náhrdelníkom, viac či menej formálnym sakom alebo vôbec ničím, vždy budete pôsobiť maximálne upravene.

Vzorované Á-čkové šaty

damske_saty_ackove

Nie každé kancelárske šaty musia byť puzdrovo vypasované a farebne jednoduché. Pokiaľ vám to proporcie či vkus neumožňujú, alebo sa jednoducho cítite lepšie v šatách línie A, jednoducho siahnite po takýchto. Cieľom je vždy cítiť sa pohodlne a môcť sa sústrediť plnohodnotne. Tieto dámske šaty s ¾-ovým rukávom a Á-čkovou sukňou stavili na netradičný vzor, ktorým zaujmú na prvý pohľad. Na ten druhý ich nebudete chcieť vyzliecť kvôli jemnému poddajnému materiálu, ktorý vo vrchnej partii pôsobivo priľne, kým na širšej sukni padá presne tak, ako má. K praktickým stránkam týchto šiat patria ¾-ové rukávy (účelné voči kancelárskemu či školskému obabraniu, keď pravidelne deriete stôl kvôli ručným písomnostiam :o)), malý oválny výstrih, zips na zadnom diely a slušivá dĺžka po kolená. A pokiaľ by bol diamantový vzor pre vás priveľa, siahnite po kvetinovom či károvanom.

Vybrali ste si? Pokiaľ áno, dajte nám vedieť v KOMENTÁROCH. A pokiaľ aj nie, napíšte nám, čo by ste v ponuke Bu-butik-u uprednostnili.