Krajkove saty s vystrihom Bu-butik

Predstavujete si spoločenskú zábavu len v dlhých šatách? Nie vždy to tak musí byť. Je veľa príležitostí, kedy dlhá dĺžka nie je nevyhnutná a tá kratšia je praktickejšia. Tentokrát sme teda siahli po primerane dlhých šatách z vášho i nášho obľúbeného Bu-butik-u a náš novinkový výber je nasledovný:

Jemne ženské šaty s čipkou a kruhovou sukňou

Saty s kruhovou suknou a cipkou Bu-butik

Čipkami sa to v poslednej dobe len tak hemží, no hoci ide o jemne ženský detail, je s ním potrebné zaobchádzať opatrne. Predsa len, aj tu platí, že menej je viac. Šaty s kruhovou sukňou a čipkou na hornom diely kombinujú opatrne, a práve preto sú také dievčensky jemné a žensky zvodné zároveň. Jednoduchý horný diel s miernym lodičkovým výstrihom a minimalistickými motýlikovými rukávmi viac zahalí ako odhalí a v tom spočíva jeho rafinovanosť. Ešte aj zips na zadnej časti je dôkladne ukrytý pred zrakmi okolozabávajúcich. Kruhová sukňa s dĺžkou nad kolená je nazberaná od pása a okrem pohodlného pohybu zaručuje aj nerušenú zábavu. Farebnosť čipkovaných šiat je tiež decentná – bordó, modrá alebo čierna vás zvýraznia akurát na toľko, koľko potrebujete.

Zvodné krajkové šaty s dlhým rukávom

Krajkove saty s vystrihom Bu-butik

Fanúšičky čipky v plnom rozsahu si prídu na svoje pri krajkových šatách s dlhými rukávmi. Táto krajka má veľa do seba a hoci vás zahalí až po prsty na rukách, pri jednoduchom puzdrovom strihu to vôbec neprekáža. Slušivá dĺžka tesne nad kolená, pekne tvarovaný výstrih a mierne zvýraznenie v páse je presne to, čo krajkové šaty potrebujú. Celé šaty okrem rukávov sú podšité rovnakofarebnou prispôsobivou podšívkou a skrytý zips na zadnom diely spĺňa presne ten účel, na ktorý je osadený.

V tmavej modrej alebo čiernej čipke doplnenej o jednoduché sandáliky či lodičky nevyhnutne na vysokom podpätku budete pôsobiť božsky. S doplnkami tentokrát opatrne, nakoľko čipka ich v podstate nepotrebuje.

Vzorované žakárové šaty s asymetrickou sukňou

Asymetricke zakarove saty Bu-butik

Strihovo praktické, materiálovo zaujímavé a farebne lákajúce sú tieto dámske šaty s asymetrickou sukňou kratšou v prednej línii a predĺženou vzadu. A možno práve preto sú tak žiadané na spoločenské akcie. Horný diel priliehavého strihu s minimálnym lodičkovým výstrihom a bez rukávov pekne kopíruje krivky a zároveň ukrýva ramienka podprsenky, kým nepravidelná kruhová sukňa dáva voľnosť pohybu i zábave. Asymetriou oplýva aj kruhový vzor, ktorý celé šaty zaujímavo pozdvihne. Či siahnete po pastelovej ružovej, výraznej malinovej alebo nenápadnejšej tmavomodrej, v týchto žakárových šatách zažiarite za každých okolností.

Volánová sukňa na šatách na večierok

Saty s volanmi Bu-butik

Ďalšie šaty zakrývajúce a zároveň zvýrazňujúce spodný diel stavili na volány a naservírovali ich rovno dvakrát. Práve dva veľké volány na sukni siahajúce od pása po kolená sú hlavným lákadlom tohto modelu, ktorého vrchný diel je natoľko jednoduchý, že dáva dostatočný priestor doplnkom. Priliehavý top s minimálnym lodičkovým výstrihom, bez rukávov a so zipsom na zadnom diely má za úlohu presunúť pozornosť na sukňu a nohy, preto sú šaty s volánmi vhodné na postavy, ktoré potrebujú pozdvihnúť týmto spôsobom. Príjemný materiál v kombinácii s pohodlným strihom vám umožnia zabávať sa do samého rána a pritom sa stále cítiť príjemne.

Ak netúžite po nenápadnej čiernej klasike, vyskúšajte tmavomodrú. Ak ste z odvážnejších a červená vám nerobí problém, v tomto modeli zaručene zažiarite nielen na tanečnom parkete.