akcia_MK_druzicka_1

Nielen nevesta chce byť na svadbe krásna. Rovnakú potrebu majú zdieľať tento pocit aj iné zúčastnené slečny a dámy ako družičky, svadobné mamičky, či celá nežnejšia polovička svadobných hostí. A netýka sa to len svadby, ale každej oslavy či spoločenskej udalosti. A v podstate nám ide o skvelý výzor každý deň :-).

 

kozmeticke_produkty_MK
Zdroj obrázku: www.druzicka.sk

 

Aby bola vaša vizáž oku lahodiaca, základom je pekná pleť. A pekná pleť je zdravá pleť. Aby bola pleť zdravá, musí byť v prvom rade čistá a dôkladne vyživená. Postupne sme teda prišli na koreň veci, kde treba začať. A vôbec nie len pred svadbou, či keď sa na nás v zrkadle začnú usmievať prvé vrásky. Najlepšie je totiž začať čím skôr, aby ste následne pred svadbou, stužkovou či plesom mali pleť natoľko v pohode, aby ste sa mohli venovať iným veciam a na pleťové záležitosti sa mohli plne spoľahnúť.

Tentokrát, odhliadnuc od zdravého stravovania a správnej životosprávy, ktorá má samozrejme svoj veľký podiel na sviežom vzhľade pleti, no venujeme sa im v iných témach, sme sa pozreli na to, ako správne čistiť pleť, aby bola pekná, zdravá a svieža, navyše bezproblémová. Lebo realita je taká, že nie všetky sme dostali do vienka jemné tváričky a navyše stres nás každodenný sa nám na ne neustále podpisuje perom času a občas nepekným škrabopisom :-(.

A tak sme sa rozhodli začať od začiatku a spolu s Katkou Markechovou, Senior Sales Director Mary Kay, sme si vyskúšali na vlastnej koži, dokonca aj na koži niektorých z vás :-), ako chutí 5-kroková starostlivosť o pleť v každom veku. A keďže to bola naozaj pekná a pre nás určite osožná akcia, veď na poličkách v kúpeľni sa nám už vyníma pár vzácnych kúskov tejto značky :-), rozhodli sme sa ponúknuť niečo z nej aj vám.

 

akcia_MK_druzicka_1
Zdroj obrázku: www.druzicka.sk

 

A takto to celé prebiehalo

Katka prišla ako vždy pozitívne naladená a dôkladne nabalená nielen potrebnými kozmetickými produktmi, ale aj osožnými informáciami. Po úvodnom predstavení seba aj programu nás začala zasväcovať do tajov pekných tváričiek, ktoré je možné pod taktovkou Mary Kay vykúzliť aj z veľmi problematických vzhľadov typu akné a iných kožných nepríjemností, ktoré žiaľ trápia nielen dospievajúcu mládež pred stužkovou, ale často aj promujúcich mladých ľudí, nevesty pred svadbou, či mamičky na materskej a nie sú až také výnimočné ani v zrelom a vyššom veku. Často s nimi bojujeme rôznymi násilnými odstraňovacími spôsobmi, no pritom zabúdame na dôkladnú starostlivosť nielen zvnútra, ale aj zvonku. A práve na tento krok sa kozmetika Mary Kay zameriava a ponúka nasledovných 5 krokov k peknej pleti v akomkoľvek veku. Názorné biologické ukážky a vysvetlenie fungovania kože a jej funkcií na úvod, sa postupne prenieslo do praktického skúšania na vlastnej pleti. Veď napokon, ako inak sa to najlepšie naučiť ako vlastnoručne a na sebe?

 

cistenie_pleti_MK
Zdroj obrázku: www.druzicka.sk

 

5-kroková starostlivosť od Mary Kay

 

A tu je 5 krokov, ktoré by sme mali dodržiavať každé ráno a večer, aby naše tváričky boli čisté, jemné a svieže nielen pred svadbou, ale skutočne každý deň.

 

  1. čistenie – dôkladne vyčistiť pleť neznamená len umyť ju mydlom a vodou. Chce to o dosť viac. Mary Kay odporúča nielen vhodné prípravky, ale aj pomôcky, ktoré sú tak príjemné, že sa budete chcieť čistiť nielen 2-krát denne :-).
    Myslieť si pritom, že čistenie 2v1, teda čistenie očí a pokožky tváre je nielen pohodlnejšie, ale aj výhodnejšie, je veľký omyl. Na čistení očí si dajte obzvlášť záležať. Veď práve v ich okolí sú tie čiarky času viditeľné ako prvé.
  2. regenerácia – po odstránení nečistôt je potrebné pokožku zregenerovať, aby bola opäť schopná postarať sa o seba sama.
  3. tonizácia – tonizačná fáza zahŕňa osvieženie pleti pomocou jemného rozprašovača.
  4. hydratácia – každá pleť si pýta svoju dávku vody, ktorú jej dodáme pomocou hydratačného krému.
  5. ochrana – nakrémovať však nestačí. Pokiaľ sa chystáte mimo domu, najlepšou ochranou do akéhokoľvek prostredia je make-up. A hoci sa v tomto smere názory líšia, vonkajšie nečistoty nič nezachytí lepšie. Navyše, keď je pleť make-upom aj vyživovaná, čo v tomto prípade je, nie je čo riešiť.

 

Takto to vyzerá v skratke a na monitore :-), v skutočnosti je to však o čosi iné. Príjemnejšie a hlavne interaktívne :-). Nie je to náročné, ale ani jednoduché. Je to o správnych ťahoch, o cviku a pravidelnosti. Každopádne vyskúšať si to naživo, s asistenciou kozmetickej poradkyne, ktorá vám odporučí rad najvhodnejší pre vašu pleť, určite nie je na škodu. V príjemnom prostredí a atmosfére sa tak nielen zabavíte a strávite peknú dvojhodinku ako my, ale sa aj naučíte zaujímavú a hlavne dôležitú vec – ako môžete byť krásna nielen na svadbe :-).

 

taska_kozmetiky_MK
Zdroj obrázku: www.druzicka.sk

 

My sme si sobotné popoludnie naozaj užili a radi tento zážitok pripravíme aj vám.

Ak sa chcete naučiť, ako sa starať o svoju pleť, aby ste zažiarili na svadbe svoje, kamarátkinej, či svadbe svojich detí alebo hľadáte vhodný darček pre nevestu na spestrenie rozlúčky so slobodou, kontaktujte nás. V prípade záujmu pripravíme akciu aj pre vašu dámsku spoločnosť.

Strávte čas príjemne a užitočne, užite si peknú atmosféru a doprajte si relax. S Družičkou, u Družičky, naživo :-).

Viac info už čoskoro, ale písať môžete hneď :-).

Teším sa na vás :-).