druzickina_zmenaren__licenie

Záver týždňa sa u nás niesol v offline duchu :-). Stretli sme sa u Družičky na prvej tohtoročnej zmenárni a odštartovali tak sériu ďalších pekných podujatí. A takto nám bolo:   Skvelá spoločnosť, super atmosféra a cenné rady spolu so super prípravkami nám spestrili piatkové popoludnie po namáhavom pracovnom kolotoči. A hoci slniečka sme mali tento týždeň pomenej, sme radi, že sa nám podarilo rozžiariť vás :-).

Ako prebiehala Družičkina zmenáreň?

Začali sme troškou teórie, aby sme vedeli prečo vlastne, čo konkrétne a za akým účelom bude nasledovať. Lebo naša pokožka je zložitý systém, ktorému treba rozumieť, aby sme s ním mohli hrať hru, v ktorej vyhráme všetci – pokožka bude vyživená a my vďaka nej pekné :-) .   Nasledovala kúra na jemné ruky, aby sme si nimi následne zjemnili aj pokožku na tvári. Lebo v Družičkinej zmenárni ide o to, aby sme sa postupy naučili samy, reálne, na domáce použitie.

druzickina_zmenaren_2
Zdroj obrázku: Družička.sk

No a potom sme už odličovali, čistili, regenerovali, rozjasňovali, hydratovali a ochraňovali :-), aby sme nakoniec žiarili. Súčasťou vlastnoručného nácviku boli aj ťahy a triky od profesionálky Katky, lebo ono to nie je len o tom, čo na pokožku dáme, ale aj ako to nanesieme. Zodpovedali sme si otázky typu:

  • Ako správne odlíčiť oči, aby sme zbytočne nezaťažovali príliš jemné očné okolie?
  • V akom smere nanášať očný krém, aby mal čo najlepší účinok?
  • Na aké partie aplikovať pleťovú masku, aby vyčistila, stiahla či vypla len to, čo má?
  • Prečo nemusíme začínať hneď protivráskovou starostlivosťou a niekedy je lepšie staviť na dôkladné čistenie?
  • Aký význam má tonikum a prečo to nie je zbytočnosť navyše?
  • Ako efektívne nanášať make-up a prečo je dôležitý aj keď si myslíme, že ho nepotrebujeme?

A mnohé ďalšie praktické zaujímavosti a samozrejme aj odpovede na vaše zvedavé otázky.   Zavŕšili sme to príjemným líčením jednej z družičiek, aby sme si načrtli tému do budúcna a bola aj sľúbená súťaž, výherkyňa ktorej si odniesla skvelý prípravok na ošetrenie pier, ktorý sa hodí do každej kabelky rovnako v tropickom lete ako v sychravej jeseni či treskúcej zime.

druzickina_zmenaren__licenie
Zdroj obrázku: Družička.sk

  Zúčastneným „družičkám“ ďakujeme za účasť, tešíme sa, že prišli medzi nás a na vás ostatné sa tešíme už čoskoro.   O čom bude najbližšia Družičkina zmenáreň?   Tému, termín a miesto zverejníme už čoskoro. Sledujte Družičku, dozviete sa viac :-).   Tešíme sa na vás už teraz.

Ako funguje Družičkina zmenáreň