Jemne licenie na zaver

Sychravý piatkový večer bol ako stvorený na pozitívnu akciu :-) akou bola naša Družičkina zmenáreň, ktorá sa tentokrát odohrávala v príjemnom hoteli Best Western Plus Belassi v Bojniciach, ktorý nám poskytol nielen diskrétne priestory na kozmetické vylepšovanie mimo pohľady zvedavých návštevníkov, ale aj reštauráciu na ochutnávku. Ale poďme pekne po poriadku, aby sme na nič a hlavne na nikoho nezabudli :-).

Mile drobnosti

Tentokrát sa Družičkina zmenáreň niesla v duchu nielen kozmetického poradenstva, ale aj slávnostného stolovania, ochutnávky svadobného menu a netypických koláčikov nielen na svadby. Nakoľko účasť potvrdili reálne plánujúce nevesty aj s partnermi a tiež účastníčky Stužkových :-), zamerali sme sa na ne a ich požiadavky.

Pripitok na uvod

A ako to celé prebiehalo? Program bol nasledovný:

Starostlivosť o pleť s Katkou

Začali sme farebným welcome drinkom na odbúranie úvodných rozpakov a očakávaní a navodenie príjemnej atmosféry :-) v priestrannom hotelovom apartmáne. Katka Markechová, odborníčka nielen na pekné nevesty :-), ale hlavne na správnu starostlivosť o pleť, dôkladne vysvetlila, prečo je také dôležité robiť pre svoju pleť viac ako len umývať ju chlórovou vodou, ako má vyzerať optimálny postup starostlivosti o pleť, aby bola pekná nielen na svadbe, ale každý deň, aby na nej nielen príležitostné slávnostné líčenie vyznelo ešte lepšie ako má a hlavne, aby vydržalo celú svadobnú či stužkovú zábavu bez ohľadu na aktuálne počasie.

Interaktívna prednáška spolu s praktickým skúšaním kvalitných kozmetických prípravkov zaujala všetky prítomné slečny a dámy a nakoľko si prípravky mali možnosť vyskúšať vlastnými rukami na vlastnej pokožke, dali nám za pravdu, že bola určite osožnejšou ako by bolo len teoretizovanie, bez reálnych výsledkov.

 

Skvele skolenie

 

Úvodný bod programu sme zavŕšili jemným líčením, aby sa všetky účastníčky cítili príjemne aj po zvyšok večera. O úspešnosti tejto časti svedčí aj to, že už plánujeme termín ďalšieho stretnutia v rovnakom zložení, na ktorom sa budeme venovať líčeniu od začiatku do konca. :-)

Atmosfera

Slávnostná výzdoba na zimnú aj zámockú svadbu

Po úvodnom skrášľovaní nás už v reštaurácii Belassi čakal slávnostne nastretý stôl priamo zo Siedmeho neba :-). Aranžérske štúdio V siedmom nebi predviedlo aktuálne trendy zrkadlenia kryštálov v zrkadlách :-), ktoré dokážu vytvoriť honosnú zámockú atmosféru a dodať priestoru úplne iný charakter. Od svietnikov, cez servítky, slávnostné menu karty i menovky a mnoho iných drobností, všetko v bielo-striebornej kombinácii pripomínajúcej zimnú svadobnú romancu. Samozrejme variácie a kombinácie alebo aj úplne iné štýly sú rovnako možné, vždy je to len o vzájomnej komunikácii a preferenciách, preto sa nikdy nebojte opýtať.

Slávnostné stolovanie
Zdroj obrázku: www.vsiedmomnebi.sk

 

Takto sme stolovali
Zdroj obrázku: www.vsiedmomnebi.sk

 

Ochutnávka svadobného menu

A pri takomto stole sa podávalo aj degustačné menu z kuchyne reštaurácie Belassi, ktorá nám naservírovala zaujímavé predjedlá a následne aj 2 druhy hlavného menu, ako možnosti na výber nielen na svadbu, ale aj akúkoľvek inú rodinnú oslavu. A servírovalo sa nasledovné: Kanapky s prosciuttom, so syrom a mini bruschetky s mozzarellou mali úspech, rovnako ako Kuracie rolky plnené lístkovým špenátom a oravskou slaninkou, domáce zemiakové pyré s mladou cibuľkou, grilovaná zelenina a tiež Bravčová panenka na grile zabalená v prosciutte, opekané zemiaky s koreňovou zeleninou a pórkom.

Všetci si pochutili, svadobné páry aj vybrali či inšpirovali sa pri výbere a potom už nasledovala sladká bodka na záver :-).

Predjedlo

 

Candy bar a sladkosti nielen na svadbu

Aktuálne žiadané candy bary či sladké bufety sú pekným spestrením svadobného bufetu ako aj dekoráciou celej miestnosti. Malé milé koláčiky potešia nielen oko, ale aj chuťové poháriky a navyše sú aj praktické. Po klasickom veľkom a ťažkom veterníku totiž do seba už nič iné nedostanete a odkrajovať si z veľkých kúskov sa nepatrí :-). Veď na svadbe je predsa toľko možností na výber a bola by škoda neochutnať ich. A práve preto sú svadobné koláčiky v mini veľkostiach také žiadané. Tentokrát Candy bar zdobili farebné makronky, tartaletky s vanilkovým krémom, amaretto trubičky a Pannacotta v dezertných pohárikoch. A neboli len na pozeranie :-), hoci to boli naozaj malé umelecké dielka lákajúce pohľady aj okoloidúcich, ale hlavne na koštovku. Veď na to ich pani Zuzka Ciroková z Cakes.sk vytvorila.

panacota
Zdroj obrázku: www.cakes.sk

 

tartaletky
Zdroj obrázku: www.cakes.sk

 makronky

Sladkým mámením sme zavŕšili októbrovú Družičkinu zmenáreň, ktorá sa niesla v duchu dobrej nálady a zároveň hodnotných rád, tipov a nápadov nielen pre svadbu, ale akúkoľvek rodinnú oslavu. Lebo svadbou to všetko len začína, hoci generálka je to veľká :-).

Organizačne celú akciu zastrešila svadobná agentúra Impuls, Bojnice s 10-ročnými skúsenosťami v oblasti organizácie svadieb a spoločenských podujatí a celý večer dokumentovala fotografka Nikola Pilátová.

Druzickina zmenaren

Ak ste boli súčasťou a radi by ste sa podelili o svoje zážitky, napíšte nám do Komentárov. A ak sme vás inšpirovali a radi by ste sa zúčastnili ďalšej zmenárne, nové termíny budú k dispozícii už čoskoro.

Sledujte Družičku, dozviete sa viac :-)

 

Týmto ešte raz ďakujeme:

♥ Reštaurácii a hotelu Best Western Plus Hotel Belassi Bojnice – za poskytnutie priestoru a skvelé degustačné menu

♥ Kataríne Markechovej, nez. Senior Sales Director Mary Kay – za skvelú praktickú prednášku a testovanie prípravkov Mary Kay

♥ Aranžérskemu štúdiu V siedmom nebi, Trenčín – za výzdobu slávnostného stola

♥ Cukrárničke Cakes – Torty od Zuzky – za lahodné svadobné koláčiky

♥ Svadobnej agentúre IMPULS – Wedding Agency, Bojnice – za organizáciu a koordináciu celého podujatia

♥ Fotografke Nikole Pilátovej – za zdokumentovanie celej akcie

♥ Fotogalériu z akcie nájdete na FB Družička

 

Ak aj Vy máte záujem o odprezentovanie vášho zariadenia „živou formou“ :-), kontaktujte nás.