uces_na_ples_cop

K oslnivému plesovému looku nestačia len plesové šaty. Koruna krásy si tiež zaslúži zvýšenú pozornosť, nakoľko práve na plese (okrem svadby :) ) má možnosť zažiariť.

kratky_uces_na_ples_vlnity
Zdroj obrázku: www.wavygirlhairstyles.com

Rafinované výčesy a drdoly

Sú najstarším, najčastejším a najspoločenskejším účesom vhodným na všetky plesy vrátane VIP, ktoré ich vyslovene predpisujú. Pokiaľ ich obľubujete, práve ples je tou správnou príležitosťou, kedy si ich užiť.

Moderná extravagancia vo vlasoch

Zapletá, ulieta, šuchorí a robí všetko pre to, aby sa od klasických hladkých drdolov odlíšila. Ak aj vám tradičné spoločenské účesy výčesy pripomínajú skôr časy dávno minulé ako zábavu v modernom štýle, siahnite po moderne.

Ležérny vintage style aj v účesoch

Aj ten sa objavuje na plesových parketoch v podobe ledabolo chvostov či drdolov v mladistvom štýle. Vyzerá pohodovo, no dbajte na jeho maxi profi prevedenie, aby vydržal aj počas tanca.

Prečítajte si aj: V čom na ples 2015

Zdroj obrázkov: www.pophaircuts.com, www.sympaticastyle.com, www.wed-needs.com, www.euallywed.com, www.stylemepretty.com

Objem a priestor pre plesové účesy

Doprajte ako klasickému spoločenskému účesu, tak aj modernému vlasovému výtvoru. Vlasy sú predsa korunou krásy, tak nech sa tá vaša koruna v plesový večer pekne vyníma.

Vlny a vlnky v plesových vlasoch

Tohto roku sa to vo vlasoch vlní na všetkých frontoch. A vlny zároveň pridávajú spomínaný objem a zároveň mladistvý look. Ak túžite po týchto efektoch, vlňte sa aj vo vlasoch.

Coby copy na plesy

Vrkoče rôznych tvarov, pletenia a rozmerov sa nosia aj do spoločnosti. Pokiaľ ste na to vekovo a typovo spôsobilá, experimentujte s copíkmi trebárs aj vo vlastnej réžii.

Vlasové ozdoby môžu byť

Alebo aj nemusia. Použite napríklad tradičný náhrdelník netradičným spôsobom – do vlasov. Prípadne vlasy upravte tak rafinovane, akoby držali úplne samé, bez akejkoľvek podpory.

Zdroj obrázkov: www.pophaircuts.com, www.sympaticastyle.com, www.wed-needs.com, www.euallywed.com, www.stylemepretty.com

Vyskúšajte aj: V čom plesáte tohto roku?

Plesový účes a farby a farbičky

Pekná lesklá farba zakrývajúca šediny je samozrejmosťou. Pokiaľ ju však chcete nejako oživiť, siahnite po vlasových kriedach, podfarbení alebo stále trendovom ombré. Akokoľvek sa rozhodnete, s farebnosťou to neprežeňte.

Čo hovoríte na tohtoročné trendy? Vybrali ste si svoj plesový účes? Podeľte sa o vaše tipy v komentároch.