pekne_pery

Určite poznáte ten blbý pocit, keď by ste si rady nalíčili pery niečím fajnovým, no neustále sa vám šúpu, kde – tu niečo odstáva, nedajbože príde stresový herpes… A farbičky musia ísť bokom, aby ste si ich neinfikovali a zároveň ešte viac nezvýraznili to, čo by ste v tej chvíli najradšej schovali ako sa len dá.

Aby bolo takýchto dní čo najmenej, je potrebné o pery sa starať pravidelne a poctivo. A s týmito mini tubičkami to vôbec nie je zložité, ani časovo náročné. Dnes zo svojej kabelky vysýpam starostlivosť o pery, ktorá vo svojom letnom inovovanom prevedení skutočne vonia a chutí po lete a keďže ako všetky skvelé výrobky vydrží dostatočne dlho, môžete si vôňu leta na perách vychutnávať aj dlho po ňom. A ako vlastne mať svieže a krásne pery rýchlo a bez okolkov?

pekne_pery
Zdroj obrázku: www.diycraftsfood.trulyhandpicked.com

Nádherne voňavá starostlivosť o pery

Nakoľko pery nemajú samopremasťovaciu schopnosť, navyše sú oveľa jemnejšie ako pokožka kdekoľvek inde, treba a o ne starať obzvlášť dôkladne. Iba tak dokážu zažiariť a reprezentovať spolu s vami.

Darmo by ste ich však len mastili hutnými balzamami, keď povrchové odumreté bunky potrebujú najskôr odstrániť. Áno, aj pery potrebujú peeling, aby dokázali vstrebať dodané živiny bez neprekonateľnej odumretej bariéry, ktorá sa už sama neobnoví, zato zabráni obnove aj vrstvám pod ňou. Takže najskôr očistiť voňavým cukrovým peelingom, následne namastiť balzamom s bambuckým maslom, citrusmi plnými vitamínov a bielym čajom a po pár ťahoch sa budú cítiť ako znovuzrodené po kúpeľných procedúrach.

 

satenove_pery
Zdroj obrázku: Mary Kay via www.rincondelebelleza.com

Takéto pery už ďalej vôbec nemusíte líčiť, nakoľko sú dostatočne prekrvené a krásne. Ale samozrejme práve takto vyživené pery sú zároveň skvelým základom pre akékoľvek ďalšie líčenie. Lebo farbičky vynikajúco vyniknú len na dokonalom plátne.

Ak ste ešte neskúšali, určite mi napíšte alebo rovno vyskúšajte a navoňajte si pery pod nosom letnou citrusovou vôňou a spravte si leto kedykoľvek naň máte chuť. Poďakujú sa vám nielen pery, ale napríklad aj vaše bábätko, ktoré bude vypusinkované jemne, zato bez farebných odtlačkov. :)

Čo vysypem z kabelky nabudúce? Nechajte sa prekvapiť :-).