Saty_s_okruhlym_limcom

Družička vyskúšala za vás šaty z Bu-butik.sk – Časť 5.

Koniec leta síce neznie veľmi pozitívne, no nakoľko to vôbec neznamená koniec nosenia šiat, nie je to až také zlé :o). Pokiaľ máte rady šaty tak ako my, na všetky spôsoby a príležitosti, jesenné šaty na bežné dni sú jedným z dôvodov, prečo zostať aj na jeseň v dobrej nálade :o).

Šaty na každý deň, celý deň

Keď sme obliekli tieto šaty, pochopili sme, prečo je z nich k dispozícii tak nespočetne veľa farebných kombinácií a variácií. Aby ste ich skutočne mohli nosiť každý deň a nezunovali sa vám ani po ich 3/4 –ročnej sezóne. Lebo dámske šaty v A línii s ¾ rukávom sú jednoducho natoľko neodolateľné, že ich skutočne nebudete chcieť dať dolu. Veľmi príjemný elastický materiál vôbec nezaváňa chladivou umelinou, skôr inklinuje k bavlne s elastanom, hoci štítok o nich nehovorí. Základný strih s A-čkovou sukňou, vypasovaným vrškom s miernym oblúkovým výstrihom a ¾ rukávmi krásne priľne k vašim krivkám, pričom nechá dokonale vyznieť vzoru i farebnosti, ktoré sú zakaždým iné. Jediným výraznejším doplnkom je krátky zips na chrbte v aktuálne trendy zlatom prevedení.

Ak obľubujete slim strihy, tieto šaty vám ich doprajú. Veľkosť S = veľkosť S, príjemná dĺžka tesne nad kolená je tak akurát a v kombinácii s poddajným materiálom v nich skutočne môžete robiť čokoľvek. Či sa v nich objavíte v škole, na prednáške, v práci, na nákupoch, na káve alebo na prechádzke s drobcom, všade sa budete cítiť pohodlne, nerušene a spokojne. A o to budete krajšia. :-)

Damske_saty_s_ rukavom

Študentské šaty s golierom a manžetami

Chcete sa preniesť do študentských čias? Alebo si ich práve užívate? Šaty s okrúhlym límcom sú nevinne študentské a officové zároveň. Nenáročné šaty v A línii svoju strihovú jednoduchosť doplnili o biely golier a rovnakofarebné manžety na ¾ rukávoch, čím sa zaradili (a vás spolu s nimi) do prostredia študentov či administratívnych pracovníkov :-). Ale určite nielen tam, nakoľko ich príjemný poddajný materiál, ktorý je navyše pragmaticky nekrčivý, ako aj rôznorodé farby a vzory ich nenechajú blúdiť len medzi kancelárskymi stenami. Aj kdekoľvek inde v nich budete vyzerať štýlovo a neprehliadnuteľne. Dĺžka mierne nad kolená, zadný skrytý zips a mierne väčšie miery veľkosti S sú zárukou pohodlia v akejkoľvek situácii.

A pokiaľ by vám okrúhly golier nepasoval, vsaďte na vsadený (do V výstrihu) a spestrite si deň trebárs aj takto :-) .

Saty_s_okruhlym_limcom

Skvelé šaty na chladnejšie dni

Pokiaľ patríte medzi šatové typy, ako je tomu u nás v redakcii, a na konci teplého obdobia sa ich nerady vzdávate, určite sa potešíte tomuto teplejšiemu modelu z nenápadnej pleteniny. Perfektne minimalistický strih sadne ako uliaty na trošku vyššiu postavu (cca 170cm pri veľkosti S, aby ste boli ako z obrázku :-)). Žiadne zipsy či gombičky, len jednoduché vkĺznutie do skvelej formy vám ušetrí čas v rannom zhone cestou do práce či do škôlky s juniorom. Riasenie na bokoch vytvaruje postavičku ako lusk a o viac sa už starať nemusíte, veď tieto priliehavé šaty s riasením to urobia za vás. V 3 farebných prevedeniach – sivá, tmavo-modrá a čierna všetky s jemným melírom, nám najviac učarovala farba mora (ako inak :-)).

Priliehave_saty_s_riasenim

A ešte sme neskončili :-). Zálusk máme aj na ďalšie kúsky z kolekcie Bu-butik, ktorá sa neustále obmieňa a aktualizuje. Aké to sú, sa dozviete nabudúce.

Sledujte Družičku - Dozviete sa viac

Záleží nám na tom, aby ste sa s Družičkou a u Družičky cítili bezpečne. Preto sa zaväzujeme, že budeme k Vašim údajom pristupovať maximálne diskrétne a zaobchádzať s nimi nadmieru zodpovedne.

Podľa zákona č. 428/2002 Z. z. o Ochrane osobných údajov má prístup k Vašim osobným údajom, ktoré nám poskytnete prostredníctvom formulára na pridanie Vašej svadby, len oprávnená osoba Družička.sk, ktorá ich v žiadnom prípade neposkytne tretím osobám.