saty_carmen_cipkovane

Babie leto zatvorilo dvere nečakanou rýchlosťou, no na tie isté čochvíľa zaklopú ďalšie eventy, tentokrát koncoročné. Ak aj vás čaká v najbližšej sezóne Stužková, vianočný večierok alebo iná firemná párty, je najvyšší čas poobzerať sa po vhodnom outfite. A pevne verím, že tak už robíte :o). Aké sú vhodné šaty na Stužkovú, čo sa aktuálne nosí a v čom zaručene vyniknete? Bu-butik.sk to vidí takto :o):

Zvodná Carmen v čipkovaných šatách

saty_carmen_cipkovane

Štýl Carmen už istý čas patrí k obľúbeným u oboch pohlaví. Niet divu, veď obrovský sofistikovaný volán vo vrchnej časti robí svoje. Na jednej strane zahaľujúci vrchné partie, na strane druhej odhaľujúci plecia, je hlavným magnetom okoloidúcich pohľadov. Ak je navyše doplnený čipkovaným materiálom, efekt je priam dokonalý. Inak jednoduchému puzdrovému strihu už nič viac netreba. Snáď len, vedieť ho správne nosiť. Dĺžka po kolená, bočný zips a gumička na voláne myslia aj na praktickú stránku veci, takže v dámskych šatách v štýle Carmen budete nielen vyzerať, ale aj cítiť sa skvele.

V štyroch farbách – od nevinne bielej, cez jemne ružovú, až po neodolateľnú bordó či námornícku modrú sa nájde hádam každá z nás. Ak by vám čipka bola priveľa a dusia vás obavy z nočného chladu, siahnite po variante z jednoduchého hladkého materiálu s dlhým rukávom v tmavomodrom či osudovo červenom prevedení.

Dievčenské šaty so širokou sukňou

damske_ saty_kruhova_sukna_malinove

Chcete sa na večierku zabaviť a nebyť pod neustálym tlakom, či vám šaty sedia správne, neodstávajú, nekrčia sa, či neželane nelezú nesprávnym smerom? Siahnite po žakárových šatách s kruhovou sukňou a jednoduchým topom, ktoré vás zaručene nesklamú ani vo víre tanca. Šaty upriamujúce pozornosť na svoju širšiu sukňu ako stvorenú na bezstarostné pretancovanie celej noci sú z hrubšieho materiálu, s dĺžkou nad kolená. Horný diel nie je nijako nápadný, aby nechal vyniknúť kruhovej sukni, ktorú ideálne dopĺňa. Bez rukávov, s lodičkovým výstrihom a dlhým skrytým zipsom na zadnej strane pôsobí decentne a prakticky zároveň. V nádhernej malinovej či elegantnej tmavomodrej s potlačou rovnakofarebných koliesok rôznych veľkostí sú  tieto žakárové šaty jemne dievčenské a zvodné zároveň. Skvelé nielen na večierky, ale aj pre družičky :o).

Sexy čipkované koktejlky

cipkovane_koktejlove_saty

Chcete pôsobiť decentne, no predsa nezaniknúť v dave? Presne tak, ako sa na večierku patrí? Vyskúšajte koktejlové šaty ozvláštnené materiálom. Čipkované koktejlky vám dajú presne to, čo od nich žiadate. Skvelú siluetu prostredníctvom jednoduchému strihu i ženskú zvodnosť vďaka čipkovanému materiálu. Jednoduchý lodičkový výstrih, trojštvrťové priehľadné rukávy a dĺžka nad kolená už nežiadajú nič viac len ihličkové podpätky. Skrytý zips na chrbte a podšívka sa postarajú o praktickú stránku ich nosenia a výber vhodnej farby o stupeň vašej atraktívnosti. Na výber máte štvorfarebnú paletu – smotanovú a broskyňovú pre milovníčky pastelových tónov a tiež bordó a čiernu, pre zástankyne nadčasovosti.

Tak, ktoré sú vaše favoritky? Dajte nám vedieť v KOMENTÁROCH. Ja už svoje mám :o).