brosne_a_velke_prstene

Viem si predstaviť, ako sa Vám v hlave rodí myšlienka, že tento deň patrí Vášmu dieťaťu a vy nemusíte byť stredobodom pozornosti. Dovolím si ale nesúhlasiť. Vy ste predsa tá, ktorá kedysi dieťa vynosila, porodila a dala mu zo seba len to najlepšie pri jeho výchove. Zaslúžite si nie len čestné miesto, ale aj patričnú pozornosť v tento veľký deň. Určite sa nájdete na mnohých fotkách a často sa na Vás zameria kameraman, aby zachytil osobu, ktorej iste vypadne nejaká tá slza od dojatia a hrdosti. Takže je dôležité, aby ste (tiež aj vďaka šperkom) zažiarili.

Šperkové sety pre svadobnú mamu

Šperkové sety voľte tak, aby dopĺňali Vaše šaty. Vy však máte samozrejme väčšiu voľnosť vo výbere ako nevesty. Môžete pokojne zvoliť kúsky v štýle vintage, ktoré sú dnes veľmi moderné. Ak sa budete lepšie cítiť v klasike, siahnite po decentnejších šperkoch. Máte možnosť vybrať si aj jeden tzv. hlavný šperk – napríklad náhrdelník a k nemu doladiť ostatné šperky.

 sperkove_sety

Trendy kúskami je aj luxusnú bižutéria z rúžového zlata, ktorou nič nepokazíte. Samozrejme záleží od toho, aké šaty si na túto udalosť vyberiete a potom následne dokombinujete aj doplnky. Set s náramkom alebo farebné svieže kúsky v rúžovom zlate Vás osviežia.

ruzove_zlato

Šperky pre mamu nielen na svadbu

V móde sú taktiež brošne, ktoré spestria jednoduchšie šaty, ale aj veľké prstene, či staromódne pôsobiace komplikované náušnice a náhrdelníky. Ich dĺžku rovnako voľte podľa výstrihu na šatách, ako sme poradili nevestám. Ak zvolíte väčšiu brošňu, doplňte ju jemnejším prsteňom a náušničkami. Jediné pravidlo je, aby ste to so šperkovaním sa neprehnali. Tak by Váš zovňajšok mohol pôsobiť dojmom gýčového zdobenia. Menej je niekedy viac a preto voľte radšej  kvalitnejšie kúsky, ktoré iste využijete aj neskôr na ďalšie príležitosti, namiesto najlacnejšej bižutérie.

brosne_a_velke_prstene

Posledná dobrá rada na záver pre Vás, svadobné mamičky:  zabudnite tiež na to, že svadobná mama nosí len klasické prstene zo zlata, či striebra a obyčajné retiazky, ktoré ste dostali ešte ako bolestné od manžela, keď ste nevestu, či ženícha porodili. Nemusíte minúť priveľa peňazí a pritom si iste vyberiete šperky, ktoré budú krásne ladiť k Vašim šatám, podtrhnú Vašu krásu a zvýraznia prednosti. A tak budete na svadbe svojej ratolesti  ako pravá dáma s vyberaným vkusom :o).

V článku ste mohli nájsť pár krásnych inšpirácií od Klenotiek. Ak sa nemáte s kým poradiť, neváhajte nás kontaktovať .

Kontaktujte Klenotky.sk

Údaje označené * sú povinné

Snažíme sa zabrániť spamu. Prosíme, napíšte výsledok:

Poskytnutím Vašej e-mailovej adresy súhlasíte s jej použitím na reklamné účely Družička.sk - na zasielanie Newslettera, prípadne noviniek. Viac informácií o bezpečnosti údajov nájdete tu

Svoj súhlas môžete, samozrejme, kedykoľvek odvolať.