sety

Svadba je minimálne pre dvoch ľudí výnimočnou udalosťou, preto by sa všetci pozvaní mali k príprave na ňu tiež snažiť pôsobiť výnimočne. Prejavia tak nie len úctu mladomanželom, ale hlavne si nespôsobia faux pas, ak prídu nevhodne upravení. Tak, ako nie je vhodné sadnúť si k svadobnému stolu v rifliach a tričku, aj doplnky treba voliť adekvátne. Lacná gýčová bižutéria môže pôsobiť vulgárne a strhávať pozornosť nevhodným spôsobom. Máme na mysli gýčové retiazky z bižutérie, ktoré končia niekde v hlbokom výstrihu. Takým sa vyvarujte, máte veľa iných možností.

Ako vhodne zladiť šperky na slávnostnú príležitosť?

V obliekaní pre družičky, ale aj ostatné dámy, platí pravidlo, že by nemali voliť šaty či kostým bielej farby, ktorá je v tento deň vyhradená pre nevestu. No inak sa fantázii medze nekladú. Šperky rovnako voľte podľa toho, kde sa bude svadba konať, aké budete mať šaty (jednoduchšie, či rafinované) a podľa ich farby. Čím viac majú lesku Vaše šaty, tým menej dramatických šperkov k nim treba a opačne.

Náušnice a náramky vhodné na svadbu

Náušnice môžete voliť aj podľa typu tváre (jednoduchý návod, ako si vybrať tie správne, nájdete v našom článku o typoch tváre a ako si zvoliť správny tvar náušníc) a zlaďte ich so šatami a ostatnými doplnkami. Napríklad s náramkom v podobnom štýle. Môžete si zvoliť ladnosť a jemnosť v podobe čírych krištáľov, či zirkónov alebo farebnejšie prevedenie, ktoré si dokombinujete s Vašimi šatami. V prípade vyčesaných vlasov krásne vyniknú visiace náušnice, ktoré Vám dodajú potrebný šmrnc.

nausnice

Prstene pre družičky

Na rozdiel od nevesty, vy nezabudnite na prstene. Buď môžete zvoliť vrstvenie, alebo si zaobstarajte jeden veľký prsteň, ktorý Vám padne do oka. Uvidíte, ako krásne doplní Váš outfit a vynikne na ruke, ktorou sa budete partnera držať pri tanci. Ak zvolíte výrazný prsteň, narábajte opatrnejšie s ostatnými doplnkami. Nezabudnite na pekne upravené nechty, ktoré sú základom. Názorné ukážky výrazných prsteňov vidíte na obrázku.

prstene

Šperkové sety pre svadobných hostí

Samozrejme aj pre Vás máme širokú ponuku setov, či samostatných šperkov, v ktorých budete určite krásna a neprehliadnuteľná aj napriek tomu, že to nie je práve ten Váš deň s veľkým “D“. Šperkové sety zložené z náušníc a náhrdelníkov si voľte podľa farby a strihu šiat. Napríklad prvý typ setu Moon Light krásne vynikne pri žltých šatách s okrúhlym výstrihom.

sety

Či už ste na svadbe ako hostiteľ alebo ako pozvaný, určite chcete zapôsobiť. Tým, že zvolíte nie len vhodné oblečenie, ale aj šperky, potvrdíte hlavne to, že viete, čo sa patrí, ale tiež, že máte vkus. Myslite aj na to, že aby ste sa dobre zabavili, musíte sa cítiť nie len pekne, ale aj pohodlne. Preto všetko, čo na seba pri tejto príležitosti dáte, voľte s citom a nezabudnite, že najkrajšia musíte pripadať v prvom rade sama sebe.

Ako Edith Piaf povedala: „Najdôležitejšie je milovať, byť milovaná, šťastná a vyrovnaná sama so sebou. “

V prípade, ak sa neviete rozhodnúť a potrebujete poradiť ako dokombinovať šperky na túto príležitosť, sme Vám k dispozícii.

 

Kontaktujte Klenotky.sk

Údaje označené * sú povinné

Snažíme sa zabrániť spamu. Prosíme, napíšte výsledok:

Poskytnutím Vašej e-mailovej adresy súhlasíte s jej použitím na reklamné účely Družička.sk - na zasielanie Newslettera, prípadne noviniek. Viac informácií o bezpečnosti údajov nájdete tu

Svoj súhlas môžete, samozrejme, kedykoľvek odvolať.